For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Hardver

Új notebookok az ASUS-tól

2002.03.26. 10:02 | szerző: Dino | kategória: Hardver

A hónap elején két új notebook sorozattal jelent meg a piacon az ASUS. Az ASUS L2B az uFC-PGA foglalatú, alacsony fogyasztású - és az áramfelvétellel intelligensen gazdálkodó, az akummulátort a lehetőségeknek megfelelően kímélő - mobil Pentium 4 processzorral van felszerelve, melyből maximum 1,7 GHz-es kerülhet bele, míg DDR típusú memóriából 1024 MB a maximális. A grafikai megjelenítésről egy 32 MB-os ATI M7 processzor gondoskodik. A noteszgép 3,2 kg tömegű, 38-43 mm vastagságú, 14 hüvelyk átlójú képernyőt, beépített DVD/CD-ROM/CD-RW meghajtót és floppyt tartalmaz, de került bele modem és Ethernet csatlakozó is, de akár Bluetooth egység is szerelhető bele. A két FireWire csatlakozón nagysebességű külső eszközöket vagy digitális kamerát kapcsolhatunk rá, ráadásként pedig S-Video TV kimenettel is rendelkezik.
A másik új széria az L3C típusszámot kapta. Ebben is Pentium 4 processzor és ATI M7 grafikus vezérlő található, valamint az előbb felsorolt extrák, azonban egy mérettel nagyobb, 15 inch átlójú képernyőt kapott.
A két notebook sorozat szállítását már megkezdték világszerte. ■

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.