Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2002

Új PC-s és konzol termékekkel jelentkezik a Logitech

2002.05.22. 19:03 | Dino | kategória: E3 2002

Tavaly év végén már megjelent a piacon a Logitech force-feedback kormánya PS2-höz, ez év során pedig további termékekkel bővítik konzolokhoz szánt eszközeik kínálatát. Ezek a következők: USB Headset (PS2), Cordless Controller (PS, PS one és PS2), NetPlay Controller (PS2), Driving Force Wheel (PS2), Speed Force Wheel (GameCube), Cordless Controller (Xbox).

Emellett szerencsére a PC-sekről se feledkeznek meg, rájuk gondoltak az alábbi újdonságokkal, melyek ősztől kerülnek az üzletekbe:
Freedom 2.4 Cordless Joystick - Ahogy a neve is jelzi, egy drótnélküli joystickról van szó, mely a tavaly ősszel megjelent gamepadben is használt 2,4 GHz-es rádiós technológiát használja a kábel kiiktatására. Így aztán több méterre ülhetünk a géptől játék közben, anélkül, hogy a dróttal kéne törődnünk. Három ceruzaelemmel 50 óra játékidőt ígérnek. A joystickra tíz programozható gombot, egy nyolcirányú nézőpont-váltót (hat-switch) helyeztek el, maga a kar pedig elforgatható, így plusz egy szabadsági fokot biztosítva. A vevőt USB portra kapcsolhatjuk. A joystick ára 70 dollár körül várható.
MOMO Racing Force Feedback Wheel - A tavalyi ECTS-en jelentették be az első olyan kormányt, melynek designját a Ferrarik kormányát is tervező MOMO cégre bízták. Ősszel jön az újabb termék, nagyobb erőhatással, megújított designnal és további kisebb-nagyobb változtatásokkal. A kormány közepén ismét hat gombot találunk, a kormány tengelyén két váltókart, de további két váltógomb is kerül a kormányra, melyet igény szerint a jobb vagy bal oldalra szerelhetünk. A pedál rész ismét profi kivitelezésű, masszív talpazatra épülő szerkezet, nagyméretű pedálokkal. A kormány ára 100 dollár lesz, ami azt jelenti, hogy a jelenlegi terméknél olcsóbban kerül majd a boltokba. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló