Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Új Far Cry 3 trailer

Drogok, pszichopaták és más veszélyek. Ezek mind képesek elrontani egy paradicsominak tűnő szigeten az ember vakációját. Ez vár ránk is az új Far Cryban.

2012.09.05. 20:45 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Ubisoft új trailert mutatott be a készülő Far Cry 3-ból. A videó ezúttal az Island Survival Guide: Psychopaths, Drugs & Other Dangers alcímet kapta, és a szigeten ránk leselkedő veszélyekre fókuszál, valamint az azokkal szembeni hatékony fellépésre, vagyis a fegyvereinkre. Megtudhatjuk, miként használhatjuk fel okosan a különböző helyőrségeket és miként lesz hasznunkra a korábban már megismert Dr. Earnhardt. A videó alapján egy biztos: ez a sziget nagyon távol áll a paradicsomtól, így minden elérhető tűzerőre szükségünk lesz, ha vissza akarjuk kapni a barátainkat. A Far Cry 3 november 30-án jelenik meg PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. ■

Far Cry 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Far Cry 3

hozzászólások (2)

rootshaper
rootshaper 2012.09.06. 00:06
ez egyszeruen tul szep, hogy igaz legyen... igenyes, otletes karakterek, jopofa otletek es egyedi megvalositas, allat latvany, es ahogy a krokodil forgatja a joembert a vizben, az mar NatGeo szinvonalu... ha az Ubi nem cseszi el, ez ev jateka gyanus is lehet.
balays82
balays82 2012.09.06. 00:46
Az én lelkesedésem egyelőre visszafogott, bár nem könnyű ilyen trailerek után. Viszont a Far Cry 2 megjelenése előtt is jöttek ki a jobbnál jobb videók, óriási volt a hype, a végeredmény azonban mégsem aratott osztatlan sikert. De talán éppen ezért tanult a hibákból az Ubisoft, aminek következtében a sorozat legjobb részét fogják elkészíteni.
ajánlott olvasnivaló