Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Nagy stratégák figyelem, jön az Alea Jacta Est

Részletes gazdasági szimuláció mellett ismerhetjük meg az ókori Római birodalmat.

2012.09.08. 11:33 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Az AGEOD nem hazudtolja meg régi hírnevét, és ismét egy komoly, körökre osztott stratégiába vágta a fejszéjét, mely ezúttal az ókori Rómát dolgozza fel algoritmusokkal. Egészen a Krisztus előtti első századtól a 193-as évig játszhatunk majd, amikor is Commodust lemészárolják. Ez lesz az első játék, melyben a római polgárháború is feldolgozásra kerül majd, amivel természetesen nekünk kell majd elbánnunk.
Mivel a játék nagyrészt a harcról szól majd, egyszerűsített egységtermelést és építkezést kapunk, hogy mielőbb a csata hevébe vethessük magunkat. E mellett viszont egy rendkívül részletes gazdasági és harcászati szimulációt kapunk majd, mely modellezi az ókori rangok struktúráját is. Több ezer történelmi személyiséget ígérnek a játékba a fejlesztők, melyeket egy szépen megrajzolt térképen navigálhatunk majd, akár hárman is multiplayerben.
A játék pedig már idén ősszel a boltokba kerül, bár pontos dátumot még nem árultak el hozzá. ■

hozzászólások (4)

Lacko
Lacko 2012.09.09. 07:02
Őőőőőő izé, a Rome Total Warban is megvolt a polgárháború.
Ettől függetlenül az AGEOD nagyon jó csapat! Az amerikai polgárháborúról nem játszottam még hangulatosabb játékot, mint az övék, és a videó alapján ezt a játékot is ugyan az a motor hajtja.
Zieg0333
Zieg0333 2012.09.09. 12:41
Rome 2:Total War jobb lesz....
Lacko
Lacko 2012.09.09. 14:56
Nem lesz jobb. Hanem tök más. A TW-k stratégiai részénél ez jobb. A taktikai részük pedig teljesen hiányzik az ageod-ból.
Lacko
Lacko 2012.09.10. 14:13
Ami igazán meglepő az az ára. :(
Lehet kapni 100 és 250(!) dolláros verziót is. ;)
Jó, tudom és értem, hogy ezek támogatói verziók, szóval simán veheted az olcsóbb, egyszerű verziót is. De elég nagy arc kell hozzá, hogy 250 dolcsiért áruljanak egy olyan verziót, ami igazán nagy pluszt nem ad (bekerül a fejed az egyik római tábornok képben a játékba).
Nagyon klassz cég az ageod, meg amiket csinálnak az is szép, de ennyit akkor se fizetnék egy digitális portréért.
ajánlott olvasnivaló