Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Take On Helicopters és ARMA II kooperáció

A helikopteres játék megkapta legújabb javítócsomagját, mely egy DLC-t is magával hozott. Ennek segítségével az ARMA II játékosok áthozhatják katonai helikoptereiket a játékba.

2012.09.14. 14:45 | GeryG | kategória: Játék

A Bohemia Interactive elérhetővé tette a Take On Helicopters 1.06-os frissítését, mely számos hibajavítás és optimalizálás mellett egy új DLC-t is magába foglal. A csomag a Rearmed címet viseli és egy egészen érdekes funkciót ad a játékhoz. Azok a játékosok, akik a helikopteres cím mellett a csapat másik játékával, az ARMA II-vel (vagy annak bármelyik kiegészítőjével) is rendelkeznek, a DLC segítségével áthozhatják katonai helikoptereiket ebbe a játékba.
"A Take On Helicopters alapvetően egy civil repülésre fókuszáló alkotás, a fejlesztés alatt is végig ez volt a cél. Még mindig hiszünk ebben a harcmentes játékmenetben, ám tény, hogy a csapat háborús játékokkal kezdte. Megtaláltuk a legjobb megoldást, így mostantól ezt a két világot össze tudjuk kötni anélkül, hogy a játékosnak bármit is állítgatnia kellene. A Take On Helicopters rengeteg plusz tartalommal bővül ezáltal amellett, hogy számos fejlesztésen is átesik." - magyarázta Joris-Jan van 't Land, a játék fejlesztője.
A frissítés egyébként komoly teljesítményjavulást is eredményez a játékon belül, főleg az olyan, zsúfolt helyszínek esetében, mint Seattle belvárosa. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Take On Helicopters és ARMA II kooperáció
Take On Helicopters és ARMA II kooperációTake On Helicopters és ARMA II kooperációTake On Helicopters és ARMA II kooperációTake On Helicopters és ARMA II kooperációTake On Helicopters és ARMA II kooperáció
Take On Helicopters
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Take On Helicopters

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló