Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Take On Helicopters és ARMA II kooperáció

A helikopteres játék megkapta legújabb javítócsomagját, mely egy DLC-t is magával hozott. Ennek segítségével az ARMA II játékosok áthozhatják katonai helikoptereiket a játékba.

2012.09.14. 14:45 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Bohemia Interactive elérhetővé tette a Take On Helicopters 1.06-os frissítését, mely számos hibajavítás és optimalizálás mellett egy új DLC-t is magába foglal. A csomag a Rearmed címet viseli és egy egészen érdekes funkciót ad a játékhoz. Azok a játékosok, akik a helikopteres cím mellett a csapat másik játékával, az ARMA II-vel (vagy annak bármelyik kiegészítőjével) is rendelkeznek, a DLC segítségével áthozhatják katonai helikoptereiket ebbe a játékba.
"A Take On Helicopters alapvetően egy civil repülésre fókuszáló alkotás, a fejlesztés alatt is végig ez volt a cél. Még mindig hiszünk ebben a harcmentes játékmenetben, ám tény, hogy a csapat háborús játékokkal kezdte. Megtaláltuk a legjobb megoldást, így mostantól ezt a két világot össze tudjuk kötni anélkül, hogy a játékosnak bármit is állítgatnia kellene. A Take On Helicopters rengeteg plusz tartalommal bővül ezáltal amellett, hogy számos fejlesztésen is átesik." - magyarázta Joris-Jan van 't Land, a játék fejlesztője.
A frissítés egyébként komoly teljesítményjavulást is eredményez a játékon belül, főleg az olyan, zsúfolt helyszínek esetében, mint Seattle belvárosa. ■

előző
következő
Take On Helicopters és ARMA II kooperáció
Take On Helicopters és ARMA II kooperációTake On Helicopters és ARMA II kooperációTake On Helicopters és ARMA II kooperációTake On Helicopters és ARMA II kooperációTake On Helicopters és ARMA II kooperáció
Take On Helicopters
A legutóbbi Take On Helicopters cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.