Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Pro Evolution Soccer 2013 - második demó

Míg sok fejlesztő végleg lemondott a megjelenés előtti demókról, addig a Konami mindjárt kettőt is kiadott aktuális focis játékához.

2012.09.24. 12:01 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Sok videojátékos fórumon lehet arról olvasni, hogy a játékosok hogyan vélekednek a korábban általánosnak számító demók napjainkra történő szinte teljes eltűnéséről. Tény, hogy míg az előző nagyjából két évtizedben szinte biztosra vehető volt, hogy egy-egy játék a megjelenés előtt egy rövid demó formájában kipróbálható lesz, addig mára ezek a kipróbálható verziók szinte teljesen eltűntek. Egyre kevesebb fejlesztő vállalja be, hogy a megjelenés előtt kipróbálhatóvá teszi a játékát, de, hogy ennek mi az oka, arról már megoszlanak a vélemények.
Azonban a Konami egyelőre hű marad a régi módszerhez, így már július végén elkészítette a Pro Evolution Soccer 2013 demóját. Ám ma tovább ment és kiadta a focis játék második demóját is, mely az előzőhöz képest bővebb tartalommal bír: több csapat (Real Madrid, FC Barcelona, Valencia, Athletic Bilbao, Manchester United, Bayern München, Juventus, valamint a tengerentúlról a Santos, Corinthians, Boca Juniors és a Chivas), valamint a tréning mód is kipróbálható benne, melynek keretein belül begyakorolhatjuk a cseleket, lövéseket, valamint a passzokat és a védekezést is. A demó a játék hivatalos oldalán keresztül tölthető le.
A Pro Evolution Soccer 2013 Európában már megjelent, Amerikában holnaptól lesz megvásárolható szinte minden elérhető platformra. ■

Pro Evolution Soccer 2013
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Pro Evolution Soccer 2013

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló