25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Magyar feliratos képek a Dishonoredből

Mindhárom platformra magyar változatban jön az Arkane FPS-e.

Írta: Dino 4 hozzászólás

Október 12-én jelenik meg az Arkane Studios FPS játéka, a Dishonored, amelyben Corvót, egy bosszútól hajtott, természetfeletti erőkkel rendelkező bérgyilkost alakítunk. A PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra érkező játék hazánkban mindhárom platformon magyar felirattal jelenik meg. A forgalmazó pár képet küldött, amelyek ebből a magyar verzióból készültek. Íme!

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

További képek

  • Dishonored
  • Dishonored
  • Dishonored
  • Dishonored
  • Dishonored
  • Dishonored

Dishonored

Platform:

Fejlesztő: Arkane Studios

Kiadó: Bethesda Softworks

Forgalmazó: Cenega Hungary

Megjelenés: 2012. október 12.

» Tovább a játék adatlapjára

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

GustyX
GustyX [7048]
Én kifejezetten örülök, ha magyarul jelenik meg egy játék. Bár ez inkább igaz az RPG-kre. ME3-t sem kezdtem még el, várok a fordításra.
VodevilX
VodevilX [11345]
Én is így vagyok, sőt egyenesen felháborítónak találom, amikor beteszik a magyar nyelvet a legalapabb angol helyére... És akkor szedje le az ember valahonnan, mert amit megvett az nem tud angolul. Nem egyszer jártam már így, és legalább olyan bosszantó tud lenni mint az idióta drm megoldások, az meg külön szép, ha az adott játék esetleg mind2vel szolgál egyszerre :D
Skorpio90
Skorpio90 [5506]
Not bad.
GeryG
GeryG [2294]
Nem tudom, lehet, csak nekem van ilyen érzésem, de valahogy nekem az olyan játékoknál, ahol nagy hangsúly van a történeten, sokkal jobban fekszik, ha angol a szöveg. Így magyarul olyan komolytalan hatást kelt. Persze, aki nem beszél angolul, azoknak ez tök jó, de én szerintem maradni fogok az eredeti nyelvnél! :)
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (4 db)