Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Warframe fejlesztői naplók

Két trailert mutatunk be, melyeken a fejlesztők mesélnek a játékról és az abban található különböző testpáncélokról.

2012.10.09. 12:14 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A tervek szerint még ez év telén megjelenik a Warframe, a Digital Extremes új játéka, mely egy négyfős kooperatív módra kihegyezett, ingyenesen játszható alkotás lesz. A jövőben játszódó történet két faj háborúskodásáról szól majd, mely bolygójuk uralmáért és ezáltal a fajuk fennmaradásáért tört ki.
Az általunk irányított faj egy speciális exoskeletont (vagyis a játék címét adó Warframe-t) használ a csatában, melynek több változata is létezik. Ezek közül a most megjelent fejlesztői naplókban (egészen pontosan a másodikban) a Lokit és a Magot mutatják be. Előbbit lopakodásra használhatjuk hatékonyan, mivel láthatatlanná képes válni, figyelemelterelő hologramokat és teleportot használhatunk általa. A Mag ezzel szemben a fizika törvényeit cáfolja meg, ellenségeinket távolról is felemelhetjük, magunkhoz ránthatjuk vele, de akár rájuk is koncentrálhatjuk ezáltal a tűzerőnket vagy egész egyszerűen a magasból földhöz vághatjuk őket.
A játék bétája hamarosan elrajtol, melyen jelen állás szerint nyolc ilyen Warframe lesz kipróbálható, de ezek száma később nőhet. A bétára a hivatalos oldalon lehet jelentkezni. ■Warframe
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Warframe

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló