Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Üzleti

A Valve tesztereket keres a misztikus hardver prototípusaihoz

Nemcsak hardvertesztelés folyik a cégnél, hanem jelenleg is futó, valamint eddig be nem jelentett játékokat is kipróbálhatnak a szerencsések.

2012.10.10. 12:41 | szerző: rootshaper | kategória: Üzleti

A Valve ambiciózus projektbe fogott, mely a jelenleg bárki által kipróbálható, béta fázisban leledző Big Picture móddal indult. Ez a megoldás a Steam kezelőfelületét ülteti át TV készülékeinkre, melyet így már könnyedén irányíthatunk kontrollerünkkel is, ráadásul mindezt úgy, hogy egy web böngészőt, valamint a szokásos Steam chatet is beleépítették a játék katalógus mellett.
De ez csak egy kisebb lépés, ahhoz képest, amit most terveznek a cégnél: valami eddig még nem tisztázott, csak "hardver prototípusként" emlegetett dologról van szó, melynek a tesztelése már megkezdődött. Lehet találgatni, hogy vajon mi is lehet az? A cég említést tett a wearable computing irányába mozdulásról, mely valami testre szerelhető alkalmatosságot takarhat a név alapján. Reméljük, hogy nem egy vörös szelepet.
Érdekes még az is, hogy eddig be nem jelentett játékokat is lehet tesztelni, mely akár még az Episode 3, vagy a Half-Life 3 is lehet, ki tudja? A rossz hír csupán az, hogy egyelőre Seattle-ből és környékéről fogadják a látogatókat, de sok esély van rá, hogy amihez nem kell házhoz menni, azt majd itt Európában is tesztelhetjük.
A következő évben tehát lehet számítani további tesztelői lehetőségekre, melyek talán már minket is érinteni fognak. A wearable computing debütálását pedig 2 és 5 év közé teszik, tehát van még rajta mit csiszolgatni. ■

hozzászólások (1)

Yourmom
Yourmom 2012.10.10. 16:12
*bejovo kommentek, a Half Life 3 rol kapcsolatban...* hehe, kar hogy nem ket honap mulva rendezik meg, mert pont oda koltozunk..-_-
ajánlott olvasnivaló