Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Multiplayer bemutató a Crysis harmadik részéhez

Két játékmódot és egyéb érdekességeket is megmutatnak a fejlesztők a folytatás többjátékos módjával kapcsolatban.

2012.10.10. 12:55 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Rég nem hallottunk a Crysis 3 felől, de most egy újabb trailerrel igyekeznek minket elkápráztatni, mely a többjátékos módot hivatott bemutatni. Az már biztos, hogy PC-n 16 játékos feszülhet egymásnak a csatákban, konzolokon pedig ez a szám mindössze 12 lesz.
Két játékmódot láthatunk, melyek közül egyik a Hunter lesz, ahol a játék egy vadásszal és mezei katonákkal indul. A cél, hogy a vadász leszedjen 14 ellenséges katonát, miközben állandóan rejtőzködő módban van és csak az íjat használhatja. Ha egy katona elesik, az szintén vadászként éled újra, mely a játék végére azt eredményezi, hogy egyetlen katona küzd majd a túlélésért. A másik bemutatásra kerülő mód már ismerős lehet a második részből is, mely a Crash Site névre hallgat. Ez egy amolyan domination mód, ahol a véletlenszerűen lezuhanó idegen kapszulákat kell uralmunk alatt tartani. A csavar most az lesz, hogy használhatjuk a barátságos kis lépegetőket is.
Sokkal érdekesebb lehet a New York Feed elnevezésű funkció, ami egy közösségi funkciókkal megtűzdelt rendszer arra, hogy a haverjaink teljesítményét nyomon követhessük és ezek alapján személyre szabott mérföldköveket is teljesíthessünk. Talán ez a része hangzik a legjobban az egésznek és ez még ösztönző is lehet arra, hogy sokat multizzunk a játékkal.
A játék jövő februárban rajtol el, ha minden jól megy, PC-re, Xbox-ra és PS3-ra egyaránt. ■

Crysis 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Crysis 3

hozzászólások (2)

en vagyok az
en vagyok az 2012.10.10. 16:33
Furcsa hogy a multira jobban odafigyeltek mint a single reszre. Nem?
SwitcX88
SwitcX88 2012.10.10. 16:59
Ha ugyanolyan lesz mint a kettő, akkor még arra sem :-D
ajánlott olvasnivaló