Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Assassin's Creed III - Official Weapons & Combat trailer

Újabb trailer érkezett, melyben Connort láthatjuk harc közben. A jelek szerint ez lesz az eddigi legvéresebb epizód.

2012.10.11. 20:49 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Már tényleg csak hetek választanak el bennünket az Assassin's Creed III megjelenésétől. Az új részben új helyszínt, korszakot, és így főhőst kapunk. A félig indián származású Connor minden eszközt bevet majd, hogy végezzen ellenségeivel, így a vadászíjtól kezdve az egyszerű favágó fejszén keresztül a különféle korabeli lőfegyverekig sok minden a kezünk ügyébe fog kerülni. Erről tanúskodik a most bemutatott vadonatúj trailer is, nézzétek! ■

Assassin's Creed III
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Assassin's Creed III

hozzászólások (9)

Dani01019
Dani01019 2012.10.11. 22:38
Sok játékban van állat gyilok, pl. Gears of War gránátos sáskái az egy átvezetőben patkányt taposnak. Ezek töbnyire a hangulat fokozását szolgáló eszközök.
davkar9
davkar9 2012.10.11. 22:50
Értem. Tehát ha belső nézetben egy qte során késhegyre szúrunk egy szemünket kirágni akaró patkányt az fújhujujejejnonoúramégmiez, de ha már nézdahátam játékban nyilazhatjuk le bambit az rendben van.:-D Vagy ha birkózunk a hóban a karunkat csámcsáló farkassal az is tök más helyzet. Ha majd a játék démonizáló hülyék bele akarnak kötni akkor úgyis belefognak. Eleve az is milyen dolog hogy olyan közel mehetünk a sashoz. Védett!:-((:-|
MattMatthew
MattMatthew 2012.10.11. 22:56
Csodálkozom, hogy az embervédő szervezetek reklamációi miért nem ilyen hangsúlyosak... illetve nem, ezen nem csodálkozom:-D.
balays82
balays82 2012.10.12. 08:41
Egyetértek. A Bf3 esetében semmi másról nem volt szó, csak arról, hogy a játék körüli óriási felhajtást kihasználva akartak valakik maguknak 15 perc hírnevet. Fel lett itt sorolva már néhány példa, én kiegészíteném azzal, hogy a Red Dead Redemption esetében az ártatlan kis nyuszikától kezdve, az óriási grizlly medvéig a vadnyugat komplett élővilágát le lehetett mészárolni, majd meg is lehetett nyúzni a megölt állatokat, mégsem érdekelt senkit (tudomásom szerint). Mivel az AC III elég nagy figyelmet kap, nem csodálkoznék, ha megint feltűnne néhány önkéntes állatvédő.
joel-t
joel-t 2013.04.03. 17:35
Ha felveszek a földről egy puskát azzal nem tudok lőni?
ajánlott olvasnivaló