For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dragon's Prophet, a sárkánynevelő MMO

A Runes of Magic készítői új, ingyenesen játszható MMO szerepjátékon dolgoznak.

2012.10.23. 12:00 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Emlékeztek az Így neveld a sárkányod című animációs filmre? Valami hasonlóra lehet számítani a Sony Online Entertainment és a Runewaker újonnan bejelentett játékával, a Dragon's Prophettel kapcsolatban is. Persze kicsit felnőttesebb kivitelben, MMO köntösbe bújtatva.
A készülő játék egyik legfontosabb újítása, hogy Auratia világát benépesítő, közel 300 különböző sárkány befogása, nevelése és meglovagolása lesz az egyik feladatunk, melynek hatására új képességeket és egyéb érdekes dolgokat kaparinthatunk meg hozzájuk. A többi viszont már az MMO veteránoknak ismerős lehet. A videóból is látszik, hogy a TERA-hoz hasonlóan, gigantikus méretű szörnyeket kell majd lekaszabolnunk például. Ehhez társul a SOE által egekbe magasztalt automatikus célzórendszer is, mely eddig nem látott irányítást biztosít majd a nagy csaták közepette. Ráadásul a játék a SOE "ingyenes, a Te feltételeid mellett" megoldását követi, mely valószínűleg azt fogja jelenteni, hogy rengeteg extra tartalmat vásárolhatunk majd karakterünknek, a játékban is összegyűjthető pénzmagból.
Amíg pedig várjuk a tavasz környékén esedékes megjelenést, jelentkezhetünk a béta tesztelésre is, a hivatalos honlapon. ■

előző
következő
Dragon's Prophet, a sárkánynevelő MMO
Dragon's Prophet, a sárkánynevelő MMODragon's Prophet, a sárkánynevelő MMODragon's Prophet, a sárkánynevelő MMODragon's Prophet, a sárkánynevelő MMODragon's Prophet, a sárkánynevelő MMODragon's Prophet, a sárkánynevelő MMODragon's Prophet, a sárkánynevelő MMODragon's Prophet, a sárkánynevelő MMODragon's Prophet, a sárkánynevelő MMO

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.