Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Sword of the Stars: The Pit - már kipróbálható

A klasszikus dungeon-RPG játékokra építkezik a Kerberos Productions alkotása, mely most egy kipróbálható alpha-demóval jelentkezett.

2012.11.10. 20:09 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A legrégebbi dungeon-RPG játékokra építkezik a Kerberos Productions első önálló alkotása, a Sword of the Stars: The Pit. A játék az ismert univerzumba kalauzol el, ám egy ízig-vérig klasszikus RPG-vel lesz dolgunk. A látványvilág is az évtizedekkel ezelőtti stílust idézi, míg a játékmenet a manapság ismét egyre népszerűbb körökre osztott stratégiai elemekből épül fel. A fejlesztés még viszonylag korai szakaszában jár, de már most kiadtak egy játszható verziót a játékból, hogy ezzel is népszerűsítsék azt. A demóban egyelőre csak az Engineer karakter választható, a teljes játékban rajta kívül még két karakter kap helyet. A gyors oktatás után bele is vethetjük magunkat a játékba, mely öt pályából áll, ezeken pedig rengeteg szörny, csapda és gyűjtögethető tárgy vár ránk. A teljes játékban a tervek szerin harminc pálya jelent majd egyre nagyobb kihívást.
A fejlesztők még novemberben szeretnének egy béta tesztet is elindítani, míg a játék végleges változata valamikor jövő februárban jelenhet meg Steamen keresztül. ■

Sword of the Stars: The Pit
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Sword of the Stars: The Pit

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló