Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Tűzszünet a Sandy Hook áldozataiért

Az online lövöldözős alkotások játékosait kérik, tegyék le a fegyvert egy napra, hogy megemlékezzenek a Sandy Hook iskolai lövöldözés áldozatairól.

2012.12.18. 20:07 | szerző: GeryG | kategória: Egyéb

Day of Ceasefire for Online Shooter néven indult a kezdeményezés, amelynek keretein belül december 21-én minden online lövöldözős játék játékosát arra kérik, tegyék le a fegyvert. Ezen a napon emlékezzenek meg a Sandy Hook iskolai mészárlás áldozatairól. Mint ismert, december 14-én egy mindössze 20 esztendős fiatalember komoly arzenállal felfegyverkezve 28 emberrel végzett egy connecticuti iskolában, az áldozatok többsége 5-10 év közötti gyermek volt. A kampány szervezői a következő közleményt tették közzé:
"Nem hibáztatjuk a videojátékokat. Csak szeretnénk jelezni, hogy mi, játékosok sem ülünk vissza nyugodtan, és nem hagynak minket hidegen azok az életek, amelyeket elvettek. Szeretnénk az áldozatok családját szeretetünkről és támogatásunkról biztosítani. A kezdeményezés csütörtök éjszaka veszi kezdetét, és egészen szombat reggelig tart majd."

hozzászólások (12)

szabolint
szabolint 2012.12.19. 09:57
Illetve ennek a felhívásnak a fő lényege, hogy az amerikai közvéleménnyel elhitessék, hogy bizony ebben az országban minden jól működik, minden fasza, de hát azok a fránya számítógépes játékok, átváltoztathatják a fejlődő amerikaiakat, akik persze anyucival lőtérre járnak hétvégente vidámpark helyett, és a bélyeggyűjtemény mellet, pedig egy M4-es széria fekszik, mert anyu szereti a fegyvereket, illetve egy háborúhoz elegendő lőszermennyiséget felhalmoz a padláson ( mert persze ez egy átlagos amerikai család alap felszerelése, illetve tuti zombie vagy szovjet invázióra készültek -.-).
Lovi Tommy
Lovi Tommy 2012.12.19. 10:14
Kezdünk elmenni olyan általánosítás felé, minthogy az összes amerikai kövér, és az összes szőke buta...
GeryG
GeryG 2012.12.19. 10:37
Szerintem ez az egész egyedül arról szól, hogy kimutassák együttérzésüket, semmi másról. Nem világmegváltásra készülnek, egyszerű gesztus. Mindenki részvétét nyilvánítja a barátainak egy-egy tragédia után, akkor az is képmutatás?
SwitcX88
SwitcX88 2012.12.19. 10:50
A legtöbben az egyértelműbe is szeretik a hülyeséget beletukmálni. Rájuk kell hagyni
Dark Archon
Dark Archon 2012.12.19. 13:55
Nem a részvétnyilvánítás a képmutatás, hanem annak módja. Szervezett volna az ipse egy gyertyás virrasztást az iskola előtt, szerintem senkinek egy szava nem lenne.
ajánlott olvasnivaló
Érdekes fordulatot vesz az Uncharted mozi Érdekes fordulatot vesz az Uncharted mozi
2018-ra csúszott a Red Dead Redemption 2 2018-ra csúszott a Red Dead Redemption 2
Far Cry 5 beharangozó videók Far Cry 5 beharangozó videók