Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Tűzszünet a Sandy Hook áldozataiért

Az online lövöldözős alkotások játékosait kérik, tegyék le a fegyvert egy napra, hogy megemlékezzenek a Sandy Hook iskolai lövöldözés áldozatairól.

2012.12.18. 20:07 | szerző: GeryG | kategória: Egyéb

Day of Ceasefire for Online Shooter néven indult a kezdeményezés, amelynek keretein belül december 21-én minden online lövöldözős játék játékosát arra kérik, tegyék le a fegyvert. Ezen a napon emlékezzenek meg a Sandy Hook iskolai mészárlás áldozatairól. Mint ismert, december 14-én egy mindössze 20 esztendős fiatalember komoly arzenállal felfegyverkezve 28 emberrel végzett egy connecticuti iskolában, az áldozatok többsége 5-10 év közötti gyermek volt. A kampány szervezői a következő közleményt tették közzé:
"Nem hibáztatjuk a videojátékokat. Csak szeretnénk jelezni, hogy mi, játékosok sem ülünk vissza nyugodtan, és nem hagynak minket hidegen azok az életek, amelyeket elvettek. Szeretnénk az áldozatok családját szeretetünkről és támogatásunkról biztosítani. A kezdeményezés csütörtök éjszaka veszi kezdetét, és egészen szombat reggelig tart majd."

hozzászólások (12)

szabolint
szabolint 2012.12.19. 09:57
Illetve ennek a felhívásnak a fő lényege, hogy az amerikai közvéleménnyel elhitessék, hogy bizony ebben az országban minden jól működik, minden fasza, de hát azok a fránya számítógépes játékok, átváltoztathatják a fejlődő amerikaiakat, akik persze anyucival lőtérre járnak hétvégente vidámpark helyett, és a bélyeggyűjtemény mellet, pedig egy M4-es széria fekszik, mert anyu szereti a fegyvereket, illetve egy háborúhoz elegendő lőszermennyiséget felhalmoz a padláson ( mert persze ez egy átlagos amerikai család alap felszerelése, illetve tuti zombie vagy szovjet invázióra készültek -.-).
Lovi Tommy
Lovi Tommy 2012.12.19. 10:14
Kezdünk elmenni olyan általánosítás felé, minthogy az összes amerikai kövér, és az összes szőke buta...
GeryG
GeryG 2012.12.19. 10:37
Szerintem ez az egész egyedül arról szól, hogy kimutassák együttérzésüket, semmi másról. Nem világmegváltásra készülnek, egyszerű gesztus. Mindenki részvétét nyilvánítja a barátainak egy-egy tragédia után, akkor az is képmutatás?
SwitcX88
SwitcX88 2012.12.19. 10:50
A legtöbben az egyértelműbe is szeretik a hülyeséget beletukmálni. Rájuk kell hagyni
Dark Archon
Dark Archon 2012.12.19. 13:55
Nem a részvétnyilvánítás a képmutatás, hanem annak módja. Szervezett volna az ipse egy gyertyás virrasztást az iskola előtt, szerintem senkinek egy szava nem lenne.
ajánlott olvasnivaló