Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Már készül a The Walking Dead: Season 2

A Telltale Games jelenleg azon szorgoskodik, hogy az első szezon mentéseit átemelje a folytatásba.

2013.01.06. 13:50 | szerző: GeryG | kategória: Játék

2012 egyik legnagyobb meglepetése volt a Telltale Games eddigi talán legsikeresebb videojáték-sorozata, a The Walking Dead volt. A népszerű képregény alapján készült kalandjáték a stúdiótól megszokott módon epizodikus formában jelent meg, az első szezon összesen öt részt számlál. A stúdiónál senki sem ül a babérjain, már javában dolgoznak a The Walking Dead: Season 2-n, amelynek első felvonása idén debütál majd. A fejlesztők jelenleg azon dolgoznak, hogy az első szezon mentéseit sikeresen átemeljék a folytatásba, erről beszélt Dan Connors a stúdió társalapítója is.
"Csak most kezdtük kidolgozni a második szezon koncepcióját. Egyelőre még minden képlékeny, de jelenleg azon dolgozunk, hogyan hozzuk át az előző szezon mentéseit."
Erre azért van különösen nagy szükség, mivel az előző játékok során hozott döntéseink jelentősen befolyásolták a történet végkimenetelét. Ennek pedig természetesen hatása van a második szezonra is. Connors emellett a stúdió jövőbeni terveiről is ejtett néhány szót.
"A LucasArtstól érkezvén mindig is úgy éreztem, hogy képesek lennénk egy Star Wars univerzumban játszódó fantasztikus történet elmesélésére. De szívesen készítenénk történeteket, amelyek a Half Life Stories vagy a Halo Stories címet viselnék."

The Walking Dead: Season 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Walking Dead: Season 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló