Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Crysis 3 nyílt béta és trailer

A videóban betekinthetünk a többjátékos harcokba.

2013.01.30. 18:06 | szerző: Fade | kategória: Játék

Tegnap elindult a CryTek akciójátékának, a Crysis 3-nak a nyílt bétatesztje, amelyen mindhárom nagy platformon részt vehet bárki (A PlayStation 3 tulajdonosok számára egyelőre csak Amerikában érhető el, az európaiaknak sajnos még várniuk kell). Igaz, ebben csak két pályát találunk (Museum és Airport) és két játékmódot (Crash Site valamint Hunter), de a videóból megtudhatjuk, hogy ezek többszörösére számíthatunk a végleges kiadásban. A játék iszonyatosan pörgős, a harcokban sokszor alig győzzük kapkodni a fejünket, nehogy elmulasszunk valami látványosat. A nyílt teszt február 12-ig tart, így addig mindenki eldöntheti magában, érdemes-e pénzt áldoznia a játékra. ■

Crysis 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Crysis 3

hozzászólások (5)

EnforcerHUN
EnforcerHUN 2013.01.30. 18:15
DX11 a minimum. Igazán elmehetnek a ......-be.
Most akkor megint vegyek egy új videokártyát mert unatkoznak?
GeryG
GeryG 2013.01.30. 18:18
Fogd fel inkább így: ha érdekel-tetszik a játék annyira, hogy miatta beinvesztálj egy új VGA-ba, akkor invesztálj be egybe, megbánni (már csak a rengeteg más jó játék miatt sem) biztosan nem fogod! :)
Ha meg nem érdekel, akkor nem is téma a VGA-vásárlás, nem? :)
Dilizs
Dilizs 2013.01.30. 19:19
Nekem tetszik, csak még optimalizálhatnának rajta...
EnforcerHUN
EnforcerHUN 2013.01.30. 22:07
De a Crysis 2 medium grafon szépen elmegy és elvileg ugyanaz a motor fut ez alatt is( picit fejlesztettek rajta ok).
Remélem lesznek olyan szívesek és a teljes verzióban lejjebb veszik a mércét (mert ezt leszámítva minden megvan ahhoz hogy rendben fusson).
GeryG
GeryG 2013.01.30. 22:54
Anno Crytektől érkezett egy nyilatkozat, amiben a gépigényről volt szó.
Ebben azt mondták, hogy tanulván a C1 és a C2 hibáiból (miszerint az első esetében túl magasak voltak az elvárások, amiket senki nem tudott teljesíteni, a második esetében viszont egy kenyérpirítón is elfutott a játék, ami állítólag megint nem volt elfogadható nekik) a C3 esetében olyan gépigényt állítanak fel, amit ma még nem nagyon lehet teljesíteni. Mindezt azért, hogy a mai csúcsgépeken elfusson a játék olyan Very High beállításokkal, ám az überalles Ultra High grafikához várnunk kell egy új PC generációt, mint anno a C1 esetében. Így a kecske is jóllakik, a káposzta is megmarad, vagyis elvileg maximum közeli beállításokkal illene elfutnia a játéknak egy jobb masinán, ugyanakkor az igazi maximumhoz egy ma még nem igazán elérhető konfigurációra lesz szükség...

Hogy ez nekik miért logikus, nem tudom. De nagyjából ezt nyilatkozták. Szóval nem hiszem, hogy a mércét egy picit is lejjebb fogják venni... anno a C2 multi-demója és a végleges között sem volt egy fikarcnyi különbség sem.
ajánlott olvasnivaló