Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Fejlesztés alatt az Arma Tactics

A most felfedett játék az egyik első lesz a Project SHIELD választékában.

2013.01.30. 18:42 | szerző: Fade | kategória: Játék

A Bohemia Interactive a mai napon bejelentette az új körökre osztott stratégiáját, amely Arma Tactics névre hallgat. A játék jelenleg az NVIDIA Project SHIELD játékgépére készül, ám a készítők az iOS, Android, PC, MAC és Linux platformot is megjelölték, amiken később megjelenhet a játék. A játékban egy négy tagú különles egységet irányítunk, és nincs megszabva hogyan teljesítjük az adott küldetést: ez mind a játékoson múlik. Katonáink tapasztalati pontokat szereznek, amivel fegyvereinket fejleszthetjükvagy speciális felszerelésekhez juthatunk. Játékmód kétféle lesz: egy történeti mód, ahol sorra kell teljesítenünk az adott célokat, és egy másik, ahol véletlenszerűen generált küldetéseket kapunk. Azt, hogy mikor választjuk a lopakodást, és mikor inkább a direkt konfrontációt, a játékosok stratégiai érzékére van bízva. Ellenfeleink közt ugyanúgy találunk majd szervezetlen helyi milíciákat, mint okos, képzett zsoldosokat. Teljes mértékben ki fogja használni a Project SHIELD lehetőségeit, legyen szó annak kontrolleréről, vagy a több képernyős megoldásokról. Ha akarjuk, az érintőképernyővel és a kontrollerrel egyaránt vezérelhetjük katonáinkat. A nehézséget illetően sem kell aggódnunk, a fejlesztők ígérete szerint egyaránt megtalálják majd a számításukat a hardcore Arma fanok, és az alkalmi játékosok is. Az Arma Tactics magas újrajátszhatósági faktorral rendelkező küldetései, számtalan achievementje és megszerezhető fegyvere, valamint a későbbiekben folyamatosan új kampányokkal bővített tartalma remek szórakozást ígér a műfaj kedvelőinek. Megjelenés 2013 második negyedévében. ■

előző
következő
Fejlesztés alatt az Arma Tactics
Fejlesztés alatt az Arma TacticsFejlesztés alatt az Arma TacticsFejlesztés alatt az Arma TacticsFejlesztés alatt az Arma Tactics
Arma Tactics
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Arma Tactics

hozzászólások (7)

konrad
konrad 2013.01.31. 11:22
Tényleg, nekem is a FSW ugrott be, de persze ennek szebb a grafikája, meg a karakterek is! Mi az az "in-app purchase modell"?
GustyX
GustyX 2013.01.31. 11:37
Ha jól gondolom/tudom, akkor az ilyen ingyenes alapjáték+minden egyéb fizetős. Vagyis maga a játékmotor, alapvető mechanizmusok ingyenesek, de minden egyebet meg kell venni hozzá. Mondhatni a tartalomért javarészt fizetni kell. Olyasmi, mint egyes MMO-k. Van ingyenes verzió, de a teljes élvezethez elő kell fizetned, csak itt tárgyakat, eszközöket, lehetőségeket kell venned.

Hm, nem rossz, bár ez a "körökre osztott" nem szimpi...Sőt! Lenne inkább egy FSW és akkor zsír!!!
Kár, hogy nincs hasonló játék, pedig nagyon jó volt anno.
Lacko
Lacko 2013.01.31. 13:50
Hát igen FSW... elképesztően jó volt. Én későn ismertem meg: akkor már lejárt játék volt és piszok olcsón árulták (pár nappal az után, hogy megvettem, ráadásul free lett ;) ) De nagyon magával ragadó volt. Nagyon jó lenne valami hasonló.

Amire pedig fentebb utaltam, az a Frontline Tactics: steam
Ingyenes (PC-re is, bár én csak iPad-en próbáltam). A képek alapján ideálisnak tűnt (különösen iPadre), de 1-2 óra után kiderült, hogy csak pénznyelő. Amikor a harmadik iszonyú könnyűnek jelölt pályát sem tudtam megcsinálni, mert az én két emberemnél egy-egy pisztoly van (védőfelszerelés semmi) és vérpisálással kinyírom, az AK-val felszerelt, kevlárral védett arabok 90%-át, akkor még mindig ott van 4 füstös, az én életerőmből már csak 1% és persze kinyírnak. Nyilván az ember ilyenkor ideges lesz és vesz 2 dolcsiért (ami nem nagy pénz) eggyel jobb fegyvert (mert persze a tényleg jó fegyver sokkal drágább). De engem ez a gazdasági modell akaszt ki. Mert vannak hasonló játékok (ezek csak iPadre: Zen, RAD soldiers) amik szintén így működnek, de ingyen is játszható, max nehezebb, de nem lehetetlen(!).

Külön röhelyes, hogy tegnap egy olyan játékkal játszottam, ami kicsit parodizálj ezt a modell-t: amikor elkapsz egy gonosz rablót, akkor azzal védekezik, hogy kellett a pénz in-app puchase-re.. ;) de közben meg ebben a játékban is venned kell minden szart, mert különben nem tudsz túllépni egy demó szintű játékidőről. (de legalább ebben is lehetett játszani ingyen valamennyit)

Konrád: ez azért éri meg a cégeknek, mert amúgy fizetsz 5000-et (mobil játéknál max 1000-et) egy játékért. De ha minden szir-szart megveszel a játék során 1-1 dollárért, akkor összességében sokkal több pénzt fizetsz nekik, mint 1000 vagy 5000Ft.
Pl ha egy ilyen FSW szerű játékban, már egy órája szívsz és már csak egy embered él és már csak egy ellenfél van, de a te katonád élete lefogyva, egyetlen lövés is halálos, akkor odanyomsz, hogy 1$-ért tolják fel fullra az életét, hogy befejezhesd ezt a pályát. És ilyenekből folyamatosan jön a pénz.
GustyX
GustyX 2013.01.31. 14:00
Ten Hammers?
Jobb, mint az első rész.
Lacko
Lacko 2013.01.31. 14:04
A TH nem lett ingyenes, ha jól emlékszem. De igen, az is megvan és azt is szarrá játszottam.
A TH-nak sokkal jobbak a lehetőségei, de valahogy az első sztorija/pályái jobban tetszettek. Én annak is nagyon örülnék, ha a második (TH) motorjával végigtolhatnám az első pályáit. ;)

Nektek mi volt vérpisálás az TH-ban? Nekem az a törökfürdő vagy mi a szösz, ahol a feletted lévő két szintről lőnek és egy nyitott udvar minden irányából. Ma már persze pikk-pakk megcsinálom, de amikor először játszottam, vagy egy hétig ezzel a pályával szoptam. ;)
ajánlott olvasnivaló