Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Fejlesztés alatt az Arma Tactics [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Fejlesztés alatt az Arma Tactics
A most felfedett játék az egyik első lesz a Project SHIELD választékában.

Arma Tactics

Arma Tactics
A legutóbbi Arma Tactics cikkek, hírek
11028 levél
Válasz 13.01.31. 14:04 #7
Lacko
A TH nem lett ingyenes, ha jól emlékszem. De igen, az is megvan és azt is szarrá játszottam.
A TH-nak sokkal jobbak a lehetőségei, de valahogy az első sztorija/pályái jobban tetszettek. Én annak is nagyon örülnék, ha a második (TH) motorjával végigtolhatnám az első pályáit.

Nektek mi volt vérpisálás az TH-ban? Nekem az a törökfürdő vagy mi a szösz, ahol a feletted lévő két szintről lőnek és egy nyitott udvar minden irányából. Ma már persze pikk-pakk megcsinálom, de amikor először játszottam, vagy egy hétig ezzel a pályával szoptam.
6675 levél
Válasz 13.01.31. 14:00 #6
GustyX
Ten Hammers?
Jobb, mint az első rész.
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
11028 levél
Válasz 13.01.31. 13:50 #5
Lacko
Hát igen FSW... elképesztően jó volt. Én későn ismertem meg: akkor már lejárt játék volt és piszok olcsón árulták (pár nappal az után, hogy megvettem, ráadásul free lett ) De nagyon magával ragadó volt. Nagyon jó lenne valami hasonló.

Amire pedig fentebb utaltam, az a Frontline Tactics: steam
Ingyenes (PC-re is, bár én csak iPad-en próbáltam). A képek alapján ideálisnak tűnt (különösen iPadre), de 1-2 óra után kiderült, hogy csak pénznyelő. Amikor a harmadik iszonyú könnyűnek jelölt pályát sem tudtam megcsinálni, mert az én két emberemnél egy-egy pisztoly van (védőfelszerelés semmi) és vérpisálással kinyírom, az AK-val felszerelt, kevlárral védett arabok 90%-át, akkor még mindig ott van 4 füstös, az én életerőmből már csak 1% és persze kinyírnak. Nyilván az ember ilyenkor ideges lesz és vesz 2 dolcsiért (ami nem nagy pénz) eggyel jobb fegyvert (mert persze a tényleg jó fegyver sokkal drágább). De engem ez a gazdasági modell akaszt ki. Mert vannak hasonló játékok (ezek csak iPadre: Zen, RAD soldiers) amik szintén így működnek, de ingyen is játszható, max nehezebb, de nem lehetetlen(!).

Külön röhelyes, hogy tegnap egy olyan játékkal játszottam, ami kicsit parodizálj ezt a modell-t: amikor elkapsz egy gonosz rablót, akkor azzal védekezik, hogy kellett a pénz in-app puchase-re.. de közben meg ebben a játékban is venned kell minden szart, mert különben nem tudsz túllépni egy demó szintű játékidőről. (de legalább ebben is lehetett játszani ingyen valamennyit)

Konrád: ez azért éri meg a cégeknek, mert amúgy fizetsz 5000-et (mobil játéknál max 1000-et) egy játékért. De ha minden szir-szart megveszel a játék során 1-1 dollárért, akkor összességében sokkal több pénzt fizetsz nekik, mint 1000 vagy 5000Ft.
Pl ha egy ilyen FSW szerű játékban, már egy órája szívsz és már csak egy embered él és már csak egy ellenfél van, de a te katonád élete lefogyva, egyetlen lövés is halálos, akkor odanyomsz, hogy 1$-ért tolják fel fullra az életét, hogy befejezhesd ezt a pályát. És ilyenekből folyamatosan jön a pénz.
6675 levél
Válasz 13.01.31. 11:37 #4
GustyX
Ha jól gondolom/tudom, akkor az ilyen ingyenes alapjáték+minden egyéb fizetős. Vagyis maga a játékmotor, alapvető mechanizmusok ingyenesek, de minden egyebet meg kell venni hozzá. Mondhatni a tartalomért javarészt fizetni kell. Olyasmi, mint egyes MMO-k. Van ingyenes verzió, de a teljes élvezethez elő kell fizetned, csak itt tárgyakat, eszközöket, lehetőségeket kell venned.

Hm, nem rossz, bár ez a "körökre osztott" nem szimpi...Sőt! Lenne inkább egy FSW és akkor zsír!!!
Kár, hogy nincs hasonló játék, pedig nagyon jó volt anno.
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
12927 levél
Válasz 13.01.31. 11:22 #3
konrad
Tényleg, nekem is a FSW ugrott be, de persze ennek szebb a grafikája, meg a karakterek is! Mi az az "in-app purchase modell"?
11028 levél
Válasz 13.01.31. 09:40 #2
Lacko
Amíg ez PC-re kijön, ráununk az ArmA3-ra is.
Amúgy nekem is tetszik. Egy kicsit (a grafikája) a Full Spectrum Warriorra emlékeztet. Ami egy rohadt jó játék, bár ott viszonylag meg volt adva, hogyan kell taktikáznod, itt pedig (OFP szokás szerint) tényleg bármerre mehetsz és szabadon oldhatod meg a feladatokat.
iPaden amúgy vannak már hasonló játékok, csak az a baj velük, hogy mindben vásárolni kell (valódi dollárokért) ahhoz, hogy valóban élvezetes legyen a játék, mert ha ingyen próbálod meg játszani, akkor a legegyszerűbb pályán is 5-8 AK-s arab támad rád, míg neked van egy szál pisztolyod. Persze dollárért vehetsz normál fegyvert.

Nagyon remélem, hogy a BIS nem nyergel át erre az in-app purchase modellre, mert azt megszívjuk.
12927 levél
Válasz 13.01.31. 08:21 #1
konrad
Na ez egész jól hangzik: egyrészt mert BI fejlesztésű játék, másodrészt mert arma-val kezdődik a játék neve, harmadrészt pedig emlékezetem szerint piszok régen jelent már meg körökre osztott stratégiai játék! Biztosan kipróbálom!

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.