Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megjelenési dátumot kaptak az Assassin's Creed III DLC epizódjai

A Tyranny of King Washington három epizód formájában jelenik meg, amelyek a The Infamy, a The Betrayal és a The Redemption alcímeket viselik.

2013.02.07. 14:10 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Ubisoft néhány héttel ezelőtt jelentette be, hogy az Assassin's Creed III első nagyobb kiegészítője, a Tyranny of King Washington három epizódra bontva jelenik meg, most azt is elárulta, hogy az egyes fejezetekre mikor számíthatunk. Az első rész, amely a The Infamy alcímet viseli, február 19-től válik elérhetővé PC-re és Xbox 360-ra, míg PlayStation 3-ra február 20-tól. Ezt követi egy hónappal később a The Betrayal című fejezet, amely március 19-én jelenik meg PC-re és Xbox 360-ra, március 20-án pedig PlayStation 3-ra. Az utolsó epizód a The Redemption címet viseli és szintén egy hónapot kell majd várni rá, PC-re és Xbox 360-ra április 23-án, PlayStation 3-ra április 24-én jelenik meg.
A DLC-ről új trailer és néhány új kép is érkezett. ■

előző
következő
Megjelenési dátumot kaptak az Assassin's Creed III DLC epizódjai
Megjelenési dátumot kaptak az Assassin's Creed III DLC epizódjaiMegjelenési dátumot kaptak az Assassin's Creed III DLC epizódjaiMegjelenési dátumot kaptak az Assassin's Creed III DLC epizódjaiMegjelenési dátumot kaptak az Assassin's Creed III DLC epizódjaiMegjelenési dátumot kaptak az Assassin's Creed III DLC epizódjaiMegjelenési dátumot kaptak az Assassin's Creed III DLC epizódjai
Assassin's Creed III
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Assassin's Creed III

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló