Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ubisoft tervek - új Assassin's Creed és Far Cry a láthatáron

A francia kiadó tervei között a két vezető franchise új epizódjai is szerepelnek, erről a jelenleg zajló Ubisoft konferencián beszéltek.

2013.02.08. 16:24 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az Assassin's Creed III, valamint a Far Cry 3 kétségkívül az előző év két kiemelkedő alkotása volt, ezt bizonyítja a mi Év játéka 2012. szavazásunkon elért helyezésük is, ahol az első két helyezést zsebelték be. A kiadási jogaikat birtokló Ubisoft jelenleg is zajló konferencián e két franchise jövőjéről is esett szó.
Az Assassin's Creed kapcsán a kiadónak radikális elképzelései vannak, hiszen a következő rész ismét új helyszínen, új korszakban játszódik majd, vagyis új főszereplőt is kap, sőt a fejlesztést is egy másik stúdió fogja átvenni. Az új epizód a tervek szerint a következő financiális évben kerülhet a boltok polcaira, de a hivatalos bejelentésre, valamint az első részletekre egyelőre még várnunk kell.
A Far Cry kapcsán jó hírekkel szolgáltak a franciák, ugyanis a Far Cry 4 már tervezés alatt áll, és ígéretet tettek, hogy nem kell újabb négy évet várnunk rá. Az eddigi részek között ugyanis rendre négy év telt el, ám a kiadónál úgy vélik, ezúttal birtokukban van a megfelelő formula egy jó játékhoz, így bizonyosan nem tart majd ennyire sokáig az újabb epizód elkészítése. ■

hozzászólások (1)

Artemius '89
Artemius '89 2013.02.08. 23:03
Felőlem üljenek rajta 4 évig, ha olyan jó lesz, mint a 3 lett és nem olyan gány, mint a 2
további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.