Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Kalózos DLC készül az Assassin's Creed III-hoz?

Érdekes pletykák kezdtek terjedni a világhálón, egy részük szerint a Black Flags egy későbbi DLC lesz, mások úgy vélik, a Ubisoft következő AC játéka készül.

2013.02.12. 08:29 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Ubisoft néhány napja ismerte el, hogy a következő financiális évben újabb Assassin's Creed epizódra számíthatunk, amely ismét új helyszínt, korszakot és főszereplőt kap majd. Ugyanakkor a napokban felbukkant a világhálón néhány pletyka, amelyek egy bizonyos Black Flags alcím körül forognak. Két híresztelés terjed, az első szerint a Black Flags az Assassin's Creed III készülő DLC-je, amelyben a játékban debütált tengeri hadviselés kerül jobban a középpontba. A fejlesztés egyelőre nagyon korai szakaszban jár, de hozzávetőlegesen fél év múlva számíthatunk a megjelenésre.
A másik feltevés szerint a Black Flags a következő AC játék alcíme lesz, vagyis egy teljesen új epizód. Erről is mindössze annyit lehet tudni, hogy állítólag ez év végén jelenhet meg. Ezek persze egyelőre mind csak pletykák, tehát érdemes ennek megfelelően kezelni. ■

Assassin's Creed III
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Assassin's Creed III

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló