Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Az NCsoft megvásárolta az Unreal Engine 4-et

A kimondottan MMO játékok fejlesztésével és kiadásával foglalkozó stúdió hosszú távú megállapodást kötött az Epic Gamesszel.

2013.02.15. 11:24 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Lassan, de biztosan kezd beindulni az Unreal Engine 4 szekere. A motor megjelenése után sokáig mindössze az Epic Games boszorkánykonyhájában készülő Fortnite volt az egyetlen, amely az új grafikus motort használja. Néhány nappal ezelőtt azonban bejelentették az első külső fejlesztő által készített játékot is, amely az UE4 erejében bízik, ez pedig a Daylight lesz, amely a Fortnite-hoz hasonlóan még idén megjelenik.
Most újabb hírek érkeztek a motor háza tájáról, ezúttal az NCsoft és az Epic Games megállapodására derült fény. A kimondottan MMO játékokkal foglalkozó NCsoft ugyanis hosszú távú megállapodást kötött a motor fejlesztőjével, így a következő játékaik fejlesztéséhez már ezt a grafikus motort fogják alkalmazni.
"Az NCsoft első Unreal Engine-hez köthető sikere a Lineage II volt, amely a megjelenését követő tíz éven keresztül szerepelt Korea top 10-es eladási listáján, míg az Unreal Engine 3-at használó Blade and Soultól eldobták az agyukat a játékosok." - nyilatkozta Ray Park, az Epic Games Korea területi vezetője, majd így folytatta - "Az Unreal Engine 4-gyel a kezükben, az NCsoft képes lesz rá, hogy megreformálja az MMORPG-k piacát."

hozzászólások (0)

további hírek

Érdekel öt perc az Alien: Covenantból?

Akkor kattints és nézz bele a májusra várt filmbe!

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.