Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Befutottak az első Crysis 3 értékelések

A játékban szabadon választhatunk a lopakodós és a kaszabolós játékmenet között, ami a szemkápráztató látvánnyal párosulva soha nem látott magasságokba emelheti a sorozatot.

2013.02.19. 19:45 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Már csak alig három nap választ el bennünket a Crytek legújabb játéka, a Crysis 3 megjelenésétől. A fejlesztők sok mindent ígértek, többek között a számítógépekben rejlő erőforrások maradéktalan kiaknázását, valamint a korábbi epizódok jellemző hibáinak kiküszöbölését. Ezen ígéretek betartásáról mindenki meggyőződhet február 22-től, akkor kerül ugyanis a boltok polcaira a játék PC mellett PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. Ám a mai napon több külföldi magazin is közzétette a játékról készült élménybeszámolóját, az elmaradhatatlan pontszámokkal egyetemben. Az alábbi pontok magukért beszélnek.

Crysis 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Crysis 3

hozzászólások (14)

GeryG
GeryG 2013.02.20. 17:55
Nagy vonalakban egyetértek, a FC3 valóban a tavalyi év egyik legjobb játéka lett, sőt az elmúlt évek egyik legjobbja.
Persze neki is voltak hibái és hiányosságai, de összességében nézve a stílussal szembeni játékosi elvárásokat tulajdonképpen teljesítette: változatos főküldetések, a támaszpontok mind teljesen eltérőek voltak, amitől mindegyik legyűrése más és más volt, a grafika terén is remekül teljesített a játék (bár azért megnéztem volna az egészet az E3-as szinten is! :D). De mondom, nekem valahogy perverzióm a vadászíj, ami a FC3-ban remekül szerepelt. Remélem, itt a C3-ban is legalább ennyire hatékony lesz, a láthatatlansággal párosítva kimondottan bizakodó vagyok. Ha nem szúrják el nagyon az MI-t, ahogy sok másik játékban, ahol az első lövés után azonnal minden ellenséges egység kilométerekről tudja, hol vagy, akkor bizony ezzel is jól fogok szórakozni! :)

Egyelőre nem ítélkezem az előző részek és az eddig látott videók alapján a játék felett, de sejtésem szerint maximum grafikai részletesség terén szállhat versenyre a FC3-mal. Játékmenetben már csak a helyszín és a sztori miatt sem nagyon lehet összehasonlítani a kettőt, hisz előbbi a nyitott világú játék, ez pedig egy lineáris, pályaközpontú lesz.

De reméljük a legjobbakat! :)
MattMatthew
MattMatthew 2013.02.20. 18:27
Szerencsénkre most nagyon megy a virtuális íjak biznisze, Lara, Connor, Jason és most... ki is? Már elvesztettem a fonalat, szóval a nanosuitos player one:-D.
balays82
balays82 2013.02.20. 18:38
Elvileg Prophet. Vagy Alcatraz? Vagy mindkettő, esetleg egyik sem? Igazából passz.
Gump
Gump 2013.02.20. 20:26
Az első rész nagyját meg lehetett rambózás nélkül, lopakodva csinálni. A második az ebből a szempontból is csalódás volt nekem, ez már ki is fog maradni.
ufodani
ufodani 2013.02.21. 14:48
Prophet.
ajánlott olvasnivaló