Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Gran Turismo 6 még idén?

Michael Denny, a Sony Worldwide Studios feje egy interjúban utalt rá, hogy az új epizód hamarabb érkezik, mint azt sokan gondolnák.

2013.03.01. 17:49 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Amilyen sokáig tartott a Gran Turismo 5 elkészítése és megjelenése (még egy Prologue kiadást is kapott), annyira közelinek tűnik a Gran Turismo 6 premierje. Legalábbis, ha hinni lehet Michael Denny nyilatkozatának. A Sony Worldwide Studios vezetője ugyanis egy interjúban utalt rá, hogy az új epizód hamarabb megjelenik majd, mint azt most sokan gondolnák.
"Nézzétek meg, milyen játékok készülnek PS3-ra: The Last of Us, Beyond: Two Souls, GT6, valamint a külsős cégek fantasztikus játékai, mint az új Assassin's Creed és a GTA."
Az új Gran Turismot egyelőre nem jelentették be hivatalosan a Sony részéről, ám nyílt titokként kezelik a fejlesztését, amit az is alátámaszthat, hogy a Polyphony Digital előjegyzésében nem szerepel másik játék. Az új epizódot sokan egyértelműen a PlayStation 4 egyik nyitócímeként kezelik, ám a jelek szerint ugyanennyi az esély arra is, hogy a PS3 egyik utolsó exkluzív címe lehet. Utóbbi feltételezést erősíti az a híresztelés is, miszerint a játék már évek óta fejlesztés alatt áll. ■

Gran Turismo 6
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Gran Turismo 6

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló