For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megérkezett a SimCity 1.7-es frissítése

Az új javítás helyreállítja a közlekedést érintő komoly problémákat, aktivál egy új szervert és javítja a játék teljesítményét a gyengébb számítógépeken.

2013.03.22. 08:00 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A SimCity fejlesztői az elmúlt hetekben keveset alhattak, hiszen alig gyűrték le a szerveroldali gondokat, máris nekiláthattak a játékon belüli gubancok megoldásához. Az egyik ilyen, sokak által emlegetett hiba a közlekedést érinti, miszerint az autók a legnagyobb dugókban sem voltak hajlandóak kerülőutakat választani, ami egy idő után nagyjából ellehetetlenítette a játékot. Ugyanez volt érvényes a különleges járművekre is, mint a mentők vagy tűzoltóautók. A tegnap megjelent 1.7-es frissítés azonban orvosolja ezt a hibát, így mostantól elvileg nem lesz gond a városainkon belüli közlekedéssel (bár a valóságban is meg lehetne patchelni a pesti dugókat...). A frissítés emellett aktiválja az Asia 2-es szervert, valamint jobb teljesítményt sajtol ki a játékból a gyengébb konfigurációkon is. Javították a buldózer-eszköz hibáját is. Az alábbi videó a közlekedési probléma javítását demonstrálja. ■

SimCity
A legutóbbi SimCity cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.