Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Daylight

Mozgásban a Daylight

Az Unreal Engine 4-et használó horrorjáték megkapta első trailerét.

2013.03.24. 11:35 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Blacklight: Retributiont is jegyző Zombie Studios új játéka a Daylight címet viselő túlélő horror lesz, amely alatt az Epic vadonatúj grafikus motorja, az Unreal Engine 4 dolgozik. A februári bejelentés óta csend honolt a játék körül, most azonban megérkezett az első rövidke trailer, amelyben végre mozgás közben is láthatjuk. A játék kizárólag PC-re készül és még idén meg fog jelenni Steamen keresztül. ■

Daylight
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Daylight

hozzászólások (7)

GeryG
GeryG 2013.03.24. 12:49
A rútság egy dolog, tulajdonképpen még nézhető. De valahogy a "hű de para" érzés hiányzik belőle, de nagyon... márpedig egy horror játéknál az elég fontos tényező...

A grafika azért nem érdekel, mert a csapat korábbi játékai se voltak túl nagy durranások, szóval nincsenek magas elvárásaim! :)
Skorpio90
Skorpio90 2013.03.24. 12:49
Persze, nem úgy rút, hanem a motorhoz képest az. Horrorból meg egyértelműen az Amnesia lett az alap nálam, annál félelmetesebbel még nem találkoztam.
GeryG
GeryG 2013.03.24. 13:00
Maximálisan osztom az álláspontodat, már nagyon várom a Machine for Pigst! :)

Szerencsére az utóbbi időben egyre több horror játékot jelentenek be, amik között akad egész ígéretes is, lásd Outlast, Slender, vagy épp a Darkwood.

Egyébként ez a motorhoz képest dolog érdekes. Azok a játékok, amiket eddig bejelentettek az UE4-re, egyik sem az überalles grafikája miatt lehet érdekes. Még az Epic saját fejlesztésű Fortnite játéka sem. Nem vitatom a motor képességeit, hisz még nem láthattuk élesben, de eddig egyetlen játéktól sem dobtam hátast, ami erre készül.

(Cserébe a Cryengine 3-ra megjelent Crysis 3 áll leejtős lett. Ezt csak azért írtam le, hogy rootshaper kollégát zrikáljam picit... :D )
Skorpio90
Skorpio90 2013.03.24. 15:08
Jaj a Machine for Pigs...már az első előzetes kiakasztott :) Remélem lesz belőle ismertető itt.

Én azért nem értem a dolgot, mert egy csomó mai generációs motort szerintem bőven nem aknáztak ki. Pl.: mi van ezzel techdemóval? Kidobták még anno, azt kész.
GeryG
GeryG 2013.03.24. 15:42
Muhaha... az volt az első hírem itt, az oldalon, hogy talán játék lesz belőle... De azóta valóban semmit nem lehetett hallani róla.
Én azt mondom, hogy techdemókból rengeteg van, de nem érdemes messze menőleg foglalkozni velük.

Én is nagyon remélem, hogy lesz lehetőség tesztelni, nagyon várom már! :) Az Amnesia teszttel nyertem felvételt az oldalra... XD Szóval maximális a kötődésem a játékhoz!
ajánlott olvasnivaló