For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Infinite Crisis, az új szuperhősös játék

A képregényhősök újra aranykorukat élik, csak ezúttal a videojátékokban. A most bejelentett új, ingyenes alkotásban a DC Universe ismert alakjai tűnnek fel.

2013.03.26. 14:46 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Warner Bros. Interactive bejelentette, hogy készül a Infinite Crisis, a legújabb szuperhősös MMO (pontosabban MOBA) játék, amelyet a Turbine csapata (ők korábban a The Lord of the Rings Online-t készítették) fejleszt. Az ingyenes alkotás ezúttal (is) a DC univerzum ismert szuperhőseit és gonosztevőit állítja a középpontba. Egyelőre kizárólag PC-re jelentették be, elméletileg még idén megjelenik, a béta tesztre pedig már most lehet regisztrálni a hivatalos oldalon.
"Izgatottak vagyunk az Infinite Crisis miatt, amely a DC Comics világát és szereplőit ötvözi a kompetitív játékmenettel. A Turbine csapata úttörőnek számít az online játékok területén, akik a DC Comics fantasztikus világának segítségével kitágíthatják a MOBA játékok műfaját." - nyilatkozta Martin Tremblay, a Warner munkatársa, akihez csatlakozott a fejlesztés egyik vezetője, Jeffrey Steefel is - "A Turbine csapata örömmel jelenti be az Infinite Crisis fejlesztését, amely által új lehetőségeket adunk a MOBA műfajnak. Sokévnyi tapasztalatunkat felhasználva szeretnénk megújítani a műfajt egy pörgős akcióval, komoly történettel, pusztítható környezettel, katasztrofális eseményekkel, és persze a DC univerzum ismert karaktereinek felvonultatásával kecsegtető játékon keresztül."
Az alábbi trailerből kiderül, hogy több párhuzamos dimenzió olvad össze egyetlen esemény által, így minden szereplőből több, eltérő változat is lesz. Batmanből minimum három különbözőt láthatunk a videóban, de Joker is több alakban felbukkan. ■

előző
következő
Infinite Crisis, az új szuperhősös játék
Infinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játékInfinite Crisis, az új szuperhősös játék
Infinite Crisis
A legutóbbi Infinite Crisis cikkek, hírek

hozzászólások (1)

Evaristus
Evaristus 2013.03.27. 00:04
lol szuperhősökkel :D
további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.