25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Hamarosan elrajtol a Company of Heroes 2 zárt bétája

A béta során a többjátékos rész mellett skirmish módban az egyszemélyes rész is kipróbálható lesz.

Írta: GeryG

Miután a THQ megszűnt, a SEGA vásárolta meg a Company of Heroes 2 kiadási jogait. A kiadó most bejelentette, hogy április 2-án veszi kezdetét a játék zárt béta tesztje, amely során elsősorban a többjátékos módot szeretnék tesztelni. Ennek fényében a résztvevők hat pályán csaphatnak össze egy az egyes felállástól a négy a négy elleni küzdelemig. A játékosok 40-es szintig fejlődhetnek, illetve kipróbálhatják az Army Customization módot is. Emellett skirmish módban egyedül is játszhatnak. A többjátékos ütközeteket a Steam fogja koordinálni.
"Nagyon izgatottak vagyunk a Company of Heroes 2 zárt bétája miatt. Szeretnénk, ha a rajongóinkkal közösen tesztelhetnénk a játék fontosabb elemeit a megjelenésig, valamint megmutatni nekik, mi minden változott a decemberi alfa teszt óta." - nyilatkozta Greg Wilson, a játék producere, akihez csatlakozott Quinn Duffy, rendező is - "Két teljesen új pályát is elérhetővé tettünk az alfa tesztből már megismert négy mellé. A játékosok megküzdhetnek az Oka folyóért, de összecsaphatnak Moszkva külvárosának szűk utcáin is."
A Company of Heroes 2 jelen állás szerint júniusban jelenik meg kizárólag PC-re.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Company of Heroes 2

Platform:

Fejlesztő: Relic Entertainment

Kiadó: Sega

Megjelenés: 2013. június 25.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!