Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Az Injustice: Gods Among Us is tiszteletét teszi iOS-en

Három a három elleni csatákban eshetünk egymásnak a mobil eszközökre szánt változatban, amelyet ingyen tölthetünk majd le.

2013.04.04. 16:01 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Már csak néhány nap választ el bennünket az Injustice: Gods Among Us megjelenésétől, a NetherRealm Studios verekedő játéka PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra készül el. Emellett ma bejelentették, hogy iOS-re is tiszteletét teszi a játék egy változata, amelyet a megjelenés után ingyen vehetünk magunkhoz az App Store-ból. A játékban alapból három választható karakterünk lesz, de az összegyűjthető érméket újabbak feloldására költhetjük, míg végül az összes, a nagykonzolos verzióban is megtalálható harcost nem aktiváltuk. Természetesen pénzért is vásárolhatunk magunknak bizonyos mennyiségű érmét.
Az iOS-es változat egyedi irányítást kap, amelyet teljes mértékben az érintőképernyőkhöz igazítottak, és elméletileg rendkívül egyszerűvé teszi a dolgunkat. A képernyő megérintésével egyszerű támadásokat indíthatunk, a komolyan csapásokhoz a megfelelő időben a megfelelő irányba kell húznunk az ujjunkat. A védekezéshez pedig egyszerre két ujjunkkal kell megérinteni a képernyőt. Mivel a játékban lehetőségünk lesz három a három elleni ütközetre (ez a nagykonzolos változatban nem lesz elérhető), a karakterek közötti váltást egyszerűen az adott harcos portréjának megérintésével aktiválhatjuk.
Azok, akik a nagykonzolos változatot és az iOS-re szántat is beszerzik, plusz exkluzív kosztümökhöz is hozzáférhetnek. Az IGN munkatársai kipróbálták, hogyan is működik a játék, élményeikről az alábbi videóban számolnak be. ■

Injustice: Gods Among Us
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Injustice: Gods Among Us

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló