Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Közel félórányi Star Trek

Az IGN munkatársai kipróbálhatták a sokmilliós rajongótáborral rendelkező sorozat legújabb videojáték adaptációját. Élményeikről három videóban számoltak be.

2013.04.17. 20:24 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Már csak bő másfél hét választ el bennünket a legújabb Star Trek játék megjelenésétől. Az 505 Games kiadásában érkező adaptációtól nagyon sokat várnak mind a készítők, mind a rajongók. Utóbbiakból pedig akad bőven, hiszen a több évtizedes múltra visszatekintő televíziós sorozat sokmilliós rajongótáborral büszkélkedhet.
Az IGN munkatársai voltak annyira szerencsések, hogy a megjelenés előtt kipróbálhatták a játékot, élményeikről pedig három videóban számolnak be. Az első trailer a játék legelejébe enged bepillantást, majd megtekinthetünk további két fejezetet is. A látottak alapján bizony bőven akad majd tennivaló az Enterprise űrhajó körül, sok akcióban lesz részünk, repkedhetünk a világűrben akár magával az űrhajóval, akár egymagunk lebegve. Speciális siklóruhánk segítségével az idegen bolygók felszíne felett is képesek leszünk siklani. A videók alapján nagyon ígéretes játékhoz lesz szerencsénk április 26-án PC-n, PlayStation 3-on és Xbox 360-on. ■Star Trek: The Game
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Star Trek: The Game

hozzászólások (1)

Egoraptor
Egoraptor 2013.04.18. 13:17
Videókból úgy tűnik hajaz a Mass Effect érzésre ami pozitív szerintem.
ajánlott olvasnivaló