Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Befellegzett a Whore of the Orientnek?

Az L.A. Noire-t fejlesztő Team Bondi már régen bezárt, a volt munkatársak pedig új stúdiót alapítva új játékba kezdtek. Ám a legújabb jelentések szerint komoly gondok merültek fel a fejlesztés körül.

2013.04.20. 13:07 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Azzal együtt, hogy az L.A. Noire egy remek és néhány tekintetben nagyon innovatív játék lett, a fejlesztő Team Bondi körül kialakult botrány komolyan beárnyékolta a sikerét. A stúdió végül meg is szűnt, ám a munkatársak egy része új csapatot alapított és bele is fogott egy új projektbe. Ez a Whore of the Orient címet kapta, amelyről a bejelentés óta gyakorlatilag semmit sem lehetett hallani. A KMM Interactive annyit árult el a játékról, hogy a fent említett detektíves játékban is használt animációs technológiát kívánják hozzá felhasználni.
A napokban azonban baljós pletykák kaptak szárnyra, amelyek mind a projekt, mind az azt fejlesztő csapat végéről számoltak be. A hírek szerint ugyanis a csapatnak nem sikerült kiadót találni a játékhoz, amelyet saját erőből nem is képesek tovább finanszírozni. Ezért a fejlesztőket elküldik, a munkát felfüggesztik, de a projektet nem dobják a kukába, tovább keresik a megfelelő partnert. Ha sikerül megállapodásra jutni valakivel, az elküldött munkatársakat haladéktalanul visszaveszik. Egyelőre semmilyen hivatalos megerősítés vagy cáfolat nem érkezett az üggyel kapcsolatban, de úgy tűnik, az ausztrálok felett ezúttal is összegyűltek a fellegek. ■

Whore of the Orient
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Whore of the Orient

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló