Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Grand Theft Auto V Grand Theft Auto V

GTA V - visszatér az Epsilon Program

A GTA: San Andreasban megismert vallás valójában a szcientológia paródiája, amely a jelek szerint visszatér a sorozat ötödik epizódjában.

2013.04.24. 14:51 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A tervek szerint szeptember 19-én jelenik meg a Grand Theft Auto V, egyelőre csak PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. A sorozat egyik legsikeresebb epizódjában, a San Andreasban megismerkedhettünk egy érdekes vallással, amely voltaképpen a szcientológia paródiája volt. A Rockstar Games a napokban új trailert mutatott be a készülő ötödik rész kapcsán, amelyben a "Kifflom 12 tanával" ismerkedhetünk meg. Úgy tűnik tehát, hogy visszatér a vallásparódia, ugyanis a tanok között több érdekességet is találunk: a sperma, mint olyan nem létezik, ezt egy összeesküvés keretein belül a biológiatanárok terjesztik. Az idegenek már régen köztünk járnak. Ha valakinek van anyajegye, akkor jó eséllyel az illető Kraff, a negyedik paradigma híres uralkodójának leszármazottja.
Aki szeretne többet is megtudni a vallásról, látogasson el a hivatalos oldalára, ahol akár adományozhat is a gyülekezet számára. Aki pedig nem így tesz, nos az kárhozatra van ítélve... ■

Grand Theft Auto V
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Grand Theft Auto V

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló