Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

CryENGINE 3 már Xbox One-ra is

A tegnap hivatalosan is leleplezett Xbox One-ra is elérhető a Crytek saját fejlesztésű grafikus motorja.

2013.05.22. 22:41 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Tegnap egy alig egy órás bemutató keretein belül leplezte le a Microsoft a következő generációs konzolt, az Xbox One-t. A bemutató óta sorra érkeznek a bejelentések a különböző kiadóktól és fejlesztőstúdióktól, hogy ők bizony már javában dolgoznak játékaik e platformra való fejlesztésén (is). Ehhez a társasághoz csatlakozott most a német illetőségű Crytek is, akik bejelentették, hogy legújabb generációs grafikus motorjuk, a CryENGINE 3 már Xbox One-ra is elérhető.
"Már két éve is biztosítottunk mindenkit, hogy a CryENGINE 3 már a következő generáció fogadására is fel van készítve, az idő pedig bizonyítja, hogy nem hazudtunk. Ahogy a fejlesztők nekilátnak elkészíteni első Xbox One játékaikat, a technológiánk és a mögötte álló páratlan támogatási rendszer biztosítja, hogy a CryENGINE 3-at választók a jövőben is a legjobbak között maradhatnak." - nyilatkozta Carl Jones, a Crytek vezető munkatársa.
A stúdió első Xbox One játéka a Ryse lesz, amely az ókori Rómában játszódik, irányításához pedig Kinectre lesz szükség. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló