Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Véget ért a Curiosity projekt

A játék győztese alig egy órával a vége előtt kezdte el bontani a kis kockákat.

2013.05.27. 21:26 | szerző: Fade | kategória: Játék

A tavaly augusztus 22-én kezdődött Curiosity projekt Peter Molyneux agyszüleménye, ami gyakorlatilag arról szólt, hogy volt egy óriási doboz, amelyet a játékosok apránként, klikkekkel tudtak lebontani. Senki sem tudhatta előre, hogy mit tartalmaz, mégis megvásárolhattunk a játékhoz egy DLC-t 50000 angol fontért, ami egy kalapácsot adott volna kezünkbe, jelentősen növelve a bontási hatékonyságunkat. Természetesen az egész csak egy teszt volt, hogy az átlagember mennyit hajlandó áldozni egy teljesen ismeretlen jutalom reményében. Ahogy már korábban megírtuk sokan feltették a kérdést, hogy igazából kiderül-e majd a valós tartalom. A mai napon pedig kiderült. A játék győztese, bizonyos Bryan Henderson jutalma nem más, minthogy ő alakíthatja majd a fejlesztő másik projektje, a Populous-remake Godus istenét, megszabva a játék szabályait. Ezen kívül az sem mondható rossznak, hogy a játék eladásainak hasznából ő is részesülni fog. A doboz belsejében talált videót ti is megnézhetitek lent. ■

hozzászólások (3)

Dark Archon
Dark Archon 2013.05.28. 13:59
Ha Molyneux szerint az átlagember 17 millió forintnyi összeget hajigál ki az ablakon, akkor nála elmentek otthonról.
Madrac
Madrac 2013.05.28. 14:24
Nem neztem vegig a videot mert az oreg fejtegeteseit mindig is vegtelenul unalmasnak talalatam. Jobb fejleszto mint eloado. ;) Mennyi idore volt ez levetitve? Mert ha pl egesz eletre akkor siman meglesz az atlagnak.
Dark Archon
Dark Archon 2013.05.28. 18:35
Akkor csak a cikket olvasd el és megérted, nem kell a videót megnézni, én se néztem végig... ehhez a kockához lehetett 17 misiért DLC-t letölteni, amivel előbb feltörhető. Magyarul 17 milliót kellett volna előhúzni a mellényzsebből olyan dologért, amiről fogalmad sincs, mit kapsz cserébe.
ajánlott olvasnivaló