Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Titanfall

Titanfall - se mikrotranzakció, se első napi DLC

A Respawn Entertainment leszögezte, nem kívánják átvágni a rajongókat, a megjelenéskor teljes játékot kapnak majd kézhez.

2013.06.15. 18:45 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Napjainkban - kimondottan a többjátékos módra kihegyezett alkotások esetében - egyre nagyobb divat, hogy akár ingyenes, akár fizetős egy játék, a megjelenés után szinte azonnal megjelenik hozzá egy-egy DLC. Ez pedig azt jelenti, hogy a játék teljes élvezetéhez további pénzt kell a játékosoknak kifizetnie. Ugyanezt a célt szolgálja a mikrotranzakciós rendszer, bár ez kifejezetten az ingyenes játékok sajátja. Ilyenkor kisebb összegek kifizetésével gyorsabban fejlődhetünk, exkluzív felszereléshez vagy fegyverekhez juthatunk a játékon belül.
Az Infinity Wardból kivált fejlesztők által megalapított Respawn Entertainment az idei E3-on mutatta be első játékát, amely a Titanfall címet kapta. A jövőben játszódó alkotás kapcsán azonban sem a megjelenésnapi DLC-től, sem pedig mikrotranzakciós megoldástól nem kell tartanunk.
"Nem akarjuk kiforgatni a játékosokat a pénzükből. Bár nem beszélhetünk a konkrét terveinkről, azt leszögezhetjük, hogy sem első napi DLC, sem pedig mikrotranzakció nem kerül a játékba. Szeretnénk biztosítani mindenkit, hogy nem fogunk senkit sem lehúzni mikrotranzakciókon keresztül, ahogyan az sem fordulhat elő, hogy a megvásárolt játékot elindítva további pénzért kuncsorogjunk a plusz tartalmakért. Amit megvásároltál, az mind ott lesz a lemezen, így fogjuk csinálni." - nyilatkozta Drew McCoy, a játék producere.
A Titanfall a tervek szerint 2014 tavaszán jelenik meg PC mellett Xbox 360-ra és Xbox One-ra. ■


Titanfall
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Titanfall

hozzászólások (1)

munszu
munszu 2013.06.16. 10:56
Szerintem ez kegyetlen jó lesz, ha nem jön ki ps4-re, akkor pc-re szerintem beszerzem. :)
ajánlott olvasnivaló