Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Sony

A PlayStation 4 és a PlayStation Plus

Néhány olyan funkció, amely a PS3-on csak a Plus előfizetők számára elérhető, a PS4-ben alapból benne lesz.

2013.06.20. 11:36 | szerző: GeryG | kategória: Konzol - Sony

A Videogamer magazinnak adott interjút a napokban Fergal Gara, az Sony Computer Entertainment Europe brit területekért felelős munkatársa. A beszélgetés témája természetesen a PlayStation 4 volt, amellyel kapcsolatban néhány érdekes részletre is fény derült.
A PlayStation 3-on számos olyan funkció és szolgáltatás van, amelyeket csak a PlayStation Plus előfizetők élvezhetnek. Ezek közé tartozik az automatikus frissítés is (amellyel most talán nem is jártak annyira jól). Ez a funkció a PS4-ben ingyen elérhető lesz, ahogyan a nemrégiben bejelentett új játékok közötti chat is.
"A PS4 és a PS4 játékok közösségi szolgáltatásai nem képezik az előfizetés részét. Az olyan dolgok, mint az automatikus frissítés, a PS4-en szintén az előfizetésen kívülre esik. Szeretnénk annyira igazságosak lenni mindenkivel, amennyire ez lehetséges."
Ugyanakkor sokaknak nem tetszhet, hogy az új konzolon már csak az előfizetők tudnak online játszani. A PS Plus tagság az új generáción is tartalmazni fog ingyenes játékokat, árengedményeket és exkluzív tartalmakhoz való hozzáférést. ■

hozzászólások (3)

goodboy007
goodboy007 2013.06.20. 14:09
A frissítés nem úgy volt, hogy autómatikus -a háttérben lezajló- folyamat lesz?
-T0ng-
-T0ng- 2013.06.20. 14:18
Az a XOne esetébe volt...van...kitudja...:-D
Dino
Dino 2013.06.20. 14:47
Emlékeim szerint eredetileg csak PS Plus előfizetőknek ígérték ingyen, de végül mindenkinek az lesz.
ajánlott olvasnivaló