Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Assassin's Creed IV: Black Flag Assassin's Creed IV: Black Flag

Assassin's Creed IV: Black Flag - légy része a történelemnek

Egy tengeri ütközetet örökít meg az a festmény, amelyre 137 rajongó arca is felkerül.

2013.06.27. 11:20 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Nem akármilyen marketingkampány jár az Assassin's Creed IV: Black Flag számára. A Ubisoft újabb egyedi ötlettel állt elő, ezúttal egy 2,3 x 4,5 méteres festmény készül a játékhoz. A művet a Párizsban található Beaux-Arts művészeti iskola mesterei készítik és egy tengeri ütközetet örökít meg, megtekinteni pedig november 4. és december 3. között lehet majd a Musée de la Marine galériában.
A festmény érdekessége azonban nem csupán az, hogy az új Assassin's Creed epizódhoz kapcsolódik. A képen 137 szerencsés rajongó is szerepelhet. Ehhez mindössze el kell küldeni a fényképedet, amelyen a tőled telhető legtöbb átéléssel személyesítesz meg harcoló matrózt. A képeket a hivatalos oldalon tudod feltölteni. A The Watch előfizetői (ez az Assassin's Creed prémium szolgáltatása) korábban vághatnak bele a versenybe. Az alábbi képen megtekinthető a nyers vázlat, amelyen be vannak jelölve azok a szereplők, akik helyére a rajongók arca kerül majd.
Az Assassin's Creed IV: Black Flag PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és WiiU-ra októberben jelenik meg, míg PC-re és a következő generációs konzolokra csak az év vége felé. ■

Assassin's Creed IV: Black Flag
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Assassin's Creed IV: Black Flag

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló