Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Battlefield 4 Battlefield 4

Battlefield 4 egyjátékos mód hírek

Ezúttal a játék sokak által feleslegesnek tartott oldaláról derült ki néhány részlet.

2013.06.29. 14:44 | szerző: Fade | kategória: Játék

Nem mondok nagy újdonságot, ha kijelentem, hogy a Battlefield 3 egyjátékos módja hagyott maga után némi kívánnivalót. A DICE játékában olyannyira a többjátékos módra helyezték a hangsúlyt, hogy a kampány nem lett más, mint egy agyonscriptelt, trailerek alapanyagául szolgáló látványorgia. A fejlesztőcég részéről Karl-Magnus Troedsson nyilatkozta a közelmúltban, hogy tisztában vannak ezzel, és a Battlefield 4 máshogy fog hozzáállni a kérdéshez.
"Számos többjátékos elemet ültettünk az egyjátékos kampányba. Szeretnénk a játékosoknak döntéslehetőségeket nyújtani. Inkább a lopakodós módot részesíted előnyben a mesterlövész puskával, vagy szeretnél egy páncélozott dzsippel az ellenséges vonalak közé hajtani és lőni mindenre, ami mozog? Nem probléma.
Szó esett arról is, hogy nagyobb tereket adnának az egyjátékos misszióknak, hiszen senki sem szeret állandó jelleggel szűk sikátorokba szorulni. Ezekután kíváncsian várjuk az új epizódot, október 29-én mindenki megtudja majd, mennyire sikerült jobbá tenni a játék ezen részét. ■

Battlefield 4
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Battlefield 4

hozzászólások (46)

Oscar123
Oscar123 2013.07.07. 00:54
Vannak sokkal finomabb csítek, konkrétan van 1 magyar klán amely ilyenekkel reklámozza magát. Annyi az egész, hogy visszarúgást csökkentenek ezek, és több golyót szor.
Emellett leírtál még egy érvet nekem, mindenkinek konzolon ugyan olyan a gépe. Nincs olyan, hogy 250fps Matyi bejön és oda-vissza veri a 20-asokat.
Én mellesleg csak a személyes tapasztalataim írtam le, mivel most is aktívan játszom látok érdekes dolgokat.
LordMatteo
LordMatteo 2013.07.07. 13:48
Igen, volt szerencsém hozzájuk. Büszkén le is írják, hogy valami orosz gyereken keresztül szerzik a mindig új CD kulcsokat és a cheateket, satöbbi. Tudtommal már írtak az EA-nak ezzel kapcsolatban 'hivatalosabb' oldalról is. ;) De a több lőszeres tár kamu, ugyanis az szerveroldali változtatást igényel, amihez moddolt szerver kell, ami meg nincs.

Lehet, hogy mindenkinek ugyanolyan gépe van, de ahhoz gagyibb irányítás, sokszor egyszerűsített játékmenet jár...köze lehet ahhoz, hogy a konzolokon alapvetően a fiatalok gyerekek játszanak. Őket mondjuk nem nagy kunszt belőni kis gyakorlással kontrolleren, de hát kinek mi. :D
Yourmom
Yourmom 2013.07.08. 19:22
Ez valoban eleg duhito, de hat most mit tehet az ember.

Oscar123: Ugyan ezekbol az okokbol fogok venni en is PS4 et. Jelenleg xbox 360 om van, de az ujjat nem veszem meg, kell a fasznak Microsoftnak a kem kameraja, hogy "adatot gyujtson" Meg ezzel az egesz jatek birtoklas jog elveves probalkozastol, nalam elrugtak a pottyost.:D
VodevilX
VodevilX 2013.07.08. 19:44
Játéka válogatja amúgy, én is falra másztam mikor először volt szerencsém a Left4Dead 2-höz haverom boxán.. Ki az az elmebeteg állat aki egy ilyen pörögs tempójú játékot megálmod kontrollerre... Mert egy előre agyon scriptelt akármi, ami lassabb az még elmegy, de nem minden... Szóval nem mondom hogy rossz ötlet, de tényleg nem passzol össze mindennel.
Rts az még nagyobb vicc, szót sem érdemel.
Yourmom
Yourmom 2013.07.09. 02:38
A haver boxan szinten ki probaltam a l4d2-t, es bar a vege fele eleg jol bele jottem, kozel sem volt olyan jo mint pc n.
ajánlott olvasnivaló