For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Hamarosan megjelenik a Humans Must Answer

Az egykori S.T.A.L.K.E.R. fejlesztők ezúttal egy oldalnézetű lövöldözős játékot készítettek, amelyben egy intelligens és ezért rendkívül veszélyes csirkék űrhajóját irányíthatjuk.

2013.07.08. 12:39 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Denis Matveenko és Eugeny Yatsuk korábban a S.T.A.L.K.E.R.-t jegyző GSC Game World kötelékébe tartozott, ám mikor bizonyossá vált, hogy nem készülhet el a folytatás, megalapították a Sumom Games stúdióját, amellyel érdekes, kihívásokkal teli és eredeti játékokat szeretnének készíteni.
Az ukrán illetőségű stúdió első játéka (amely sikeres Kickstarter rajtot vett korábban) azonban nyomokban sem emlékeztet majd a fejlesztők korábbi projektjére, ugyanis az oldalnézetű lövöldözős alkotások táborát erősíti majd. A Humans Must Answer az előzetes információk alapján valóban eredeti lesz, hiszen a főszereplők nem mások, mint intelligens csirkék, akik egy űrhajóval szelik át az univerzumot. Űrhajójukat megannyi fegyverrel és más felszereléssel tudjuk majd fejleszteni, amire szükség is lesz, hiszen a főellenfeleket csak nagyon nehezen lehet majd legyőzni.
A Humans Must Answer kizárólag PC-re készül el, megvásárolni a Gog.com oldalán, valamint a Steamen lehet július 11-től. Aki nem bírja ki a hátralévő néhány napot, az addig kipróbálhatja a játék demóját. ■előző
következő
Hamarosan megjelenik a Humans Must Answer
Hamarosan megjelenik a Humans Must AnswerHamarosan megjelenik a Humans Must AnswerHamarosan megjelenik a Humans Must AnswerHamarosan megjelenik a Humans Must AnswerHamarosan megjelenik a Humans Must AnswerHamarosan megjelenik a Humans Must AnswerHamarosan megjelenik a Humans Must AnswerHamarosan megjelenik a Humans Must AnswerHamarosan megjelenik a Humans Must Answer

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.