Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Élőszereplős The Bureau: XCOM Declassified trailer

Az új, kissé komor hangulatú bemutatóban nem más játssza a főszerepet, mint Dominic Monaghan.

2013.07.22. 14:46 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az XCOM FPS sem tartozik a legkönnyebb sorsú projektek közé, hiszen már évek óta zajlik a fejlesztés, többször felmerült, hogy félbehagyják, ám végül új címmel, új műfajban fog próbát tenni. A The Bureau: XCOM Declassified nem a vérgőzös akcióra helyezi a hangsúlyt, hanem a taktikázásra, amelyet már több előzetesben is megnézhettünk. A harcrendszer tehát sok elemében fog az eredeti XCOM játékokra, valamint a tavaly megjelent Enemy Unknowra emlékeztetni.
A 2K Marin a napokban új trailerrel jelentkezett, ám ezúttal egy élőszereplős kedvcsinálóhoz van szerencsénk, amelynek hangulata meglehetősen komor. A főszereplő Ennis Cole ügynök, akit Dominic Monaghan alakít. A trailer egy sorozat első epizódja, amely a The Choice címet viseli, a folytatásra pedig mi magunk is hatással lehetünk. Cole ügynök egy idegen támadás során elveszítette feleségét és gyermekét. Mi magunk a hozzászólásunk segítségével befolyásolhatjuk, hogy miképp folytatódjon a videó. Nincs más dolgunk, mint kiválasztani, hogy Cole a fegyvere vagy a whiskys üveg után nyúljon. A választásra július 24-ig van lehetőségünk.
A fejlesztők a napokban azt is bejelentették, hogy a játék PC-s változatában nem alkalmazzák a korábbi videókban látott kör alakú menürendszert, mert az csak nehézkesen lenne használható egér és billentyűzet segítségével. Ehelyett egyszerű listából választhatjuk majd ki a parancsokat. A konzolos változatokban továbbra is a körmenüt találjuk majd. A The Bureau: XCOM Declassified a tervek szerint augusztus 23-án kerül a boltokba PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. ■

The Bureau: XCOM Declassified
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Bureau: XCOM Declassified

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló