Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Battlefield 4 Battlefield 4

Mozgásban a Battlefield 4 többjátékos módja

Az EA több videót is közzétett, valamint a napokban az is kiderült, hogy a Battlescreen csak PC-n és a következő generációs konzolokon lesz elérhető.

2013.08.08. 13:25 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Nem mondok újat azzal, hogy a Battlefield 4 is a többjátékos módjával fog milliókat a monitorok (és televíziók) elé bilincselni, ahogyan az a sorozat eddigi epizódjaira is jellemző volt. A negyedik rész idén ősszel jelenik meg PC-re, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, az EA pedig mindent elkövet, hogy a premier idejére a fellegekig korbácsolja a rajongói várakozást. A napokban Los Angelesben lehetett kipróbálni a játékot, amelyről több videót is közzétettek a világhálón. Ezeket az új Spectator módban rögzítették. Az alábbi videókon a legáltalánosabb tűzharcoknak lehetünk szemtanúi.

Az új részben sokkal nagyobb hangsúlyt kap az úszás, amelyet alábbi videón nézhettek meg.

Természetesen ezúttal is számos katonai jármű pilótafülkéjébe bepattanhatunk, íme egy kis tankos akció.

Így fest a játék Ultra beállítások mellett.

Az alábbi rövid klip tanúsága szerint valóban egész felhőkarcolókat tehetünk a földdel egyenlővé, más kérdés, hogy ezt mennyire sikerült jól kiviteleznie a fejlesztőknek.

A Battlefield 4-ben elérhető lesz a Battlescreen funkció is, amely egy második monitoron számos információt és a térképet jeleníti meg, sőt itt tudunk a szerverek között is válogatni. Ez a funkció azonban kizárólag PC-n és a következő generációs konzolokon lesz támogatott, így PS3-on és X360-on nem. ■

Battlefield 4
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Battlefield 4

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló