Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2013

gamescom 2013

Bejelentették a Diablo III: Reaper of Souls kiegészítőt

A játék első kiegészítésében új kasztot, megnövelt szintkorlátot és új endgame lehetőségeket kapunk.

2013.08.21. 12:01 | szerző: Fade | kategória: gamescom 2013

A mai napon bejelentették a Blizzard hack and slash játékának első kiegészítését, Diablo III: Reaper of Souls címen. A nagy hírt Josh Mosqueira jelentette be, és azt már most tudni lehet, hogy kapunk egy új fejezetet, egy új kasztot (Crusader), megnövelt szintkorlátot (70 a mostani 60 helyett) és új játék végére szóló lehetőségeket. A Reaper of Souls főellenfele Malthael lesz, a halál angyala. A bonyodalom ott kezdődik, hogy megszerezte a fekete lélekkövet, amely maga Diablo lelkét tartja fogságban. A fejlesztők az alapjátékénál sokkal sötétebb sztorit ígérnek. A kiegészítő Westmarch vidékére invitál majd minket, amely egy szerteágazó városi környezet. Az új karakter Crusader, egy szent lovag, aki ellenfelei fölé tornyosul óriási páncélzatában. Hasonló lehet a Diablo 2 Paladinjához. Később bizonyára több információt kapunk majd a kiegészítőről, hiszen korábban Twitteren bejelentettek egy új videót is. Várjuk!
UPDATE: Kikerült a trailer és egy játékmenet-videó is. ■


Diablo III: Reaper of Souls
A játékhoz kapcsolódó legutóbbi cikkek, hírek

hozzászólások (8)

stenga
stenga 2013.08.21. 16:48
"Pénzes ah" a d2 ben is volt, meg szinten minden online játékban van, csak éppen nem hivatalos:) Bármit megvehetsz wowban, diabloban meg akármelyik másik mmoban az erre megfelelö oldalakon, szóval abban semmi nincs hogy a blizz csinált házon belül egy ilyet.
erpy
erpy 2013.08.21. 20:07
Azért csinált házon belül AH-t, hogy ha már a 'buta' játékos elveri a pénzét akkor neki haszna is legyen benne.

Mellesleg, hiába a minőségi trailer, mert tényleg, le a kalappal. De mint ahogy maga az alapjátékra is szinte tülkön ülve vártunk 10 évet, aztán mi van? szinte halott a játék. Pedig 2 éve(?) jött ki?

Ismétlem magam, de D2-öt kéne kiadni d3-as grafikával, meg pár apró újdonsággal amire annó nem jöttek rá. De d3-ban már benne van.
Fade
Fade 2013.08.21. 20:56
Én már feladtam a reményt hogy D3-ban fogunk valaha is statokat osztani mondjuk. Ettől még lehet ez jó, ha az itemizációt gatyába rázzák és kitalálnak néhány érdekes endgame elfoglaltságot.
stenga
stenga 2013.08.21. 22:20
Gameplay changes videóban pedig említik a stat osztós dolgot.Paragon szintenkénet paragon point amiböl lehet statokat, skilleket stb növelni.
erpy
erpy 2013.08.21. 23:09
Van egy úabb poszt ezzel kapcsolatban. Olvassátok. Van 1-2 újdonság.
ajánlott olvasnivaló