Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Carmageddon: Reincarnation

2014 elején elérhetővé válik a Carmageddon: Reincarnation

Igaz, csak a Steam Early Acces szolgáltatásán keresztül.

2013.09.29. 09:46 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Rajongók milliói kapták fel a fejüket 2011 nyarán, mikor a Stainless Software bejelentette, hogy feltámasztják (szó szerint) a Carmageddon szériát. A '90-es évek végén hatalmas népszerűségnek örvendő autós ámokfutás új részéhez, a Carmageddon: Reincarnationhöz a Kickstarteren hirdettek gyűjtést a fejlesztők, a kampány pedig sikerrel zárult. Azóta azonban nem sok hír vagy kép érkezett a játékból, videó pedig szinte egy sem. A fejlesztők természetesen gőzerővel dolgoznak, hogy mielőbb kielégítsék az egyre türelmetlenebb rajongók (és még türelmetlenebb adományozók) igényeit. Ennek köszönhetően 2014 elején a Steam Early Acces szolgáltatás keretében meg is jelenik majd a játék. Az egyelőre nem tisztázott, hogy milyen autók, pályák és játékmódok lesznek elérhetőek ebben a változatban, de a megjelenés után folyamatosan frissül és bővül majd a kínálat.
"Nagyon örülünk ennek a bejelentésnek. Azóta készülünk rá, mióta visszaszereztük a Carmageddon márka jogait és belekezdtünk az új fejezet fejlesztésébe. A Carmageddon régi rajongói és az ifjabb generáció is erre vár, és a Steam Early Acces szolgáltatásán keresztül hamarosan játszhatnak is, valamint visszajelzéseikkel segíthetik a mi további munkánkat is a végleges változaton." - nyilatkozta Jason Garber, a Stainless Games munkatársa, akihez csatlakozott Neil Barnden, a stúdió alapítója is - "Nagyon izgulunk, hiszen a világ hamarosan ismét rávetheti magát a Carmageddonra. A jó, a rossz és az öreg... mind visszatérnek Bleak City utcáira, ahol az autók a ragadozók, a tehenek pedig gázokkal telik. Max Damage visszatér, és minden álma, hogy a motorháztetőn lássa végre a nagyit."
A Carmageddon: Reincarnation egyelőre nem rendelkezik pontos megjelenési dátummal, de a PC-s változat mellett felmerült a PlayStation 4, az Xbox One, sőt, a Mac és a Linux (esetleg a SteamOS?) is, mint célplatform. ■

Carmageddon: Reincarnation
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Carmageddon: Reincarnation

hozzászólások (4)

GeryG
GeryG 2013.09.29. 11:22
Valahogy továbbra sincsenek illúzióim ezzel a játékkal kapcsolatban. :( Az eddig látott képek és kb. 1db videó alapján vagy még mindig nagyon preprepreprepreprealfa állapotban van, vagy egyszerűen nem boldogulnak vele a fejlesztők. Két év után többnyire bőven lehet látni a fejlődést, még egy független egyszemélyes projekt esetében is, de itt valahogy nem látok mást, csak egy valaha volt remek cím csúfos megtiprását.
Fade
Fade 2013.09.29. 14:25
Jó munkához idő kell. Én azért még reménykedem, addig is ott a mobilos verziója az első résznek, amit már (azt hiszem) ötödjére játszok végig. :D
SwitcX88
SwitcX88 2014.02.28. 17:44
Március 27-től steam-en! IGEN :love:
GeryG
GeryG 2014.02.28. 19:20
Köszi a tippet! ;)
ajánlott olvasnivaló