Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Grand Theft Auto V Grand Theft Auto V

500 000 GTA$ jár a játékosoknak

A fejlesztők így szeretnék meghálálni a játékosoknak a bizalmat és a kitartást.

2013.10.12. 11:27 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Lassan, de biztosan megoldódnak a Grand Theft Auto V online problémái. A napokban érkezett meg a harmadik frissítés is, amely a komolyabb hibákat hivatott orvosolni, többek között az eltűnő karakterekét is. A Rockstar Games igyekszik kiengesztelni az érthetően feldúlt rajongókat, ezért mindenki 500 000 GTA$-t kap a kitartásáért és bizalmáért. Egyelőre nem jelezték, hogy pontosan mikor kaphatjuk meg a busás anyagi juttatást, csak annyi biztos, hogy két részletben fog megérkezni. Erre a játékon belüli gazdasági egyensúly miatt van szükség.
"Reményeink szerint a pénz első felét még a következő hét vége előtt ki tudjuk osztani, de előbb biztosak akarunk lenni benne, hogy az eltűnő karakterek problémája végleg megoldódott, a második részlet pedig a hónap végéig kerülne kiosztásra." - olvasható a Rockstar magyarázata.
Ahhoz, hogy mi is részesüljünk a pénzből mindössze arra van szükség, hogy még októberben kipróbáljuk a GTA Online-t. Az első részlet egy új frissítéssel egyszerre érkezik valamikor a jövő héten, amelytől a maradék hibák és problémák megoldását várják a fejlesztők. ■

Grand Theft Auto V
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Grand Theft Auto V

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló