Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A Carmageddon 2: Carpocalypse Now is landolt a GoG-on

A legendás autós őrület második része is elérhető a Good Old Games oldalán. Ennek apropóján most az első részt ingyen szerezhetitek be a fejlesztőktől.

2013.10.17. 22:30 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az 1998 novemberében megjelent Carmageddon 2: Carpocalypse Now minden elemében igyekezett az első rész fölé nőni: szebb grafikát, jobb fizikát és még több őrületet tartalmazott. Ennek ellenére vannak olyanok, akik a mai napig az első részt tekintik az egyetlen és megingathatatlan klasszikusnak, amelynek egyik folytatása sem volt képes megugrani a szintet.
A klasszikusok rajongói most akár újból össze is hasonlíthatják a két játékot, ugyanis a második rész is megjelent a Good Old Games áruházában. További érdekesség, hogy a megjelenés alkalmából a fejlesztő Stainless Software (akik jelenleg a sorozat feltámasztásán fáradoznak) az első részt ingyen elérhetővé tette a Reddit oldalán, legalábbis az első 50 000 jelentkező számára. Ahhoz, hogy megkaparinthasd a játékot, csak kövesd az oldalon feltüntetett lépéseket. Érdemes sietni, mert várhatóan hamar elkapkodják a játékot, de jelentkezni is legkésőbb október 19-ig tudtok. ■

Carmageddon II: Carpocalypse Now
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Carmageddon II: Carpocalypse Now

hozzászólások (1)

szogyenyi
szogyenyi 2013.10.19. 20:30
IGEEEEEEEEN! :D
ajánlott olvasnivaló