Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Novemberben jelenik meg az új Scalzi-regény

A Zoë története a negyedik kötet, amely hazánkban megjelenik.

2013.10.21. 14:14 | szerző: GeryG | kategória: Egyéb

John Scalzi művei közül eddig három jelent meg hazánkban: a Vének háborúja, a Szellemhadtest és az Az utolsó gyarmat. Mindhárom kötet ugyanabban a sci-fi univerzumban játszódott, valamint a főszereplők is többnyire ugyanazok voltak. Az Agave kiadó ma örömmel jelentette be, hogy hamarosan a könyvesboltok polcaira kerül a negyedik regény is, a Zoë története, amely egyben a sztori záró része is.
"Képzeld el, hogy tizenöt éves vagy, a rég halott biológiai apád az emberiség legnagyobb árulója, a nevelő szüleid ellenben hős exkatonák és egy új gyarmat kormányzói. Képzeld el, hogy minden lépésedet két félelmetes földönkívüli testőr kíséri, és egy komplett idegen faj tanulja tőled egy csillagközi valóságshow keretében, hogy miként kell öntudattal rendelkező intelligens lényként élni. Képzeld el, hogy örökre el kell hagynod szülővárosod és szülőbolygód egy világvégi új gyarmat kedvéért, ahol új barátokat kell szerezned vadidegen telepesek között, hogy örömeidet és gondjaidat megoszthasd valakivel. Mert az új világ mindkettőt bő kézzel méri. Te mit tennél ebben a helyzetben?
John Scalzi nem osztott meg velünk minden részletet a Roanoke történetéből Az utolsó gyarmat című könyvében, ezért olvasóira hallgatva még egy utolsó, különleges utazásra hív minket a Vének háborúja-univerzumba és a Roanoke-ra, hogy újra átéljük a gyarmat kalandos létrejöttét."

A Zoë története november 14-től lesz megvásárolható. ■

hozzászólások (2)

EvolutioN
EvolutioN 2013.10.21. 20:35
Az első kettő tetszett. A harmadikat még nem volt szerencsém olvasni.
GeryG
GeryG 2013.11.07. 17:03
Azt is érdemes, az Az utolsó gyarmat is tök jó lett. Egészen más történet, mint az első kettő, de legalább olyan jó, mint azok. :)
ajánlott olvasnivaló