Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Kiderült, mi lesz a Rockstar következő játéka?

Már hetekkel ezelőtt is felröppentek különféle pletykák, most azonban egész biztosnak tűnik, hogy a Bully Bullworth Academy: Canis Canem Edit lesz a következő.

2013.11.26. 16:00 | GeryG | kategória: Játék

A GTA V megjelenése és az online mód talpra állítása után máris új irányba fordul a Rockstar Games, amely már javában dolgozik a következő játékán. A csapat a GTA széria mellett a vadnyugati Red Dead sorozatot, az autós Midnight Club szériát, valamint a felvásárolt Max Payne kalandokat és a sokakat megosztó Manhunt játékokat jegyzi. Mivel a stúdió mindig is szeretett kényes témákat is feszegetni (lásd Manhunt és GTA), így tőlük nem volt szokatlan a Bully sem, amelyben az iskolai csíntevések (értsd: a többi diák és a tanárok életének végérvényes tönkretétele) játszotta a főszerepet.
Az elmúlt hetekben már sokan puhatolóztak, hogy a kirobbanó sikerű GTA V után vajon a fenti sorozatok közül melyiket veszi elő a stúdió, most viszont nagyon úgy tűnik, hogy a Bullyn a sor. A Take Two ugyanis a napokban bejegyeztette a Bully Bullworth Academy: Canis Canem Edit márkanevet a megfelelő hatóságoknál, mint videojátékot és letölthető videojátékot. Arról a hivatalos bejelentésig csak találgatni tudunk, hogy egy remake-ről, egy folytatásról, esetleg valamiféle előzményről lehet-e szó. Ez várhatóan hamarosan kiderül. ■

hozzászólások (4)

Zoo_Lee
Zoo_Lee 2013.11.26. 16:45
Régóta pletykáltak arról, hogy készül a folytatás, ami Jimmy kalandjait az egyetemen folytatná, vagy esetleg egy új diákkal térnénk vissza a Bullworth akadémia falai közé. Az eredeti nagy kedvenc, úgyhogy várós lesz ez is, lehet fel is teszem az első részt.

A remaket kizártnak tartom, a Scholarship Edition, ami Xbox 360-ra és PC-re megjelent, lényegében egy bővített remake volt a PlayStation2-es eredethez képest, sokkal szebb grafikával és több küldetéssel.
Artemius '89
Artemius '89 2013.11.27. 13:13
Hát nem tudom, én négyszer futottam neki és egyszer sem vitt el a lendület a végéig. Nagyon-nagyon sokat kell fejlődnie ahhoz, hogy érdekeljen...
Creativ3Form
Creativ3Form 2013.11.27. 14:23
Pont most akartam írni egy hasonlót. Kétszer kezdtem bele, az elején élveztem, de aztán fokozatosan elhalt a lelkesedésem. Lehet adok neki még egy esélyt, majd ha kitoltam az ACIV-et meg a Deadfall Adventuret.
balays82
balays82 2013.11.27. 15:56
A Manhunt mellett nekem is Bully volt az egyetlen Rockstar játék, amit elkezdtem, de nem játszottam végig. Az is benne lehetett ebben, hogy az alapverzió megjelenésekor éppen nem volt konzolom, az évekkel később PC-re megjelent Scholarship Edition pedig technikailag már nagyon elavult volt. Éppen ezért jobban örülnék, ha inkább a Red Dead Redemption újabb része készülne el, de egy Rockstar játékot mindenképpen illik komolyan venni, még egy, a kornak megfelelő technikai színvonalon kiadott Bully-t is.
Az lenne egyébként a meglepő, ha a Rockstar nem is foglalkozna a GTA V sokak által várt nextgen portjával, hanem ezzel a játékkal indítana az új generáción.
ajánlott olvasnivaló