Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Kiderült, mi lesz a Rockstar következő játéka? [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Kiderült, mi lesz a Rockstar következő játéka?
Már hetekkel ezelőtt is felröppentek különféle pletykák, most azonban egész biztosnak tűnik, hogy a Bully Bullworth Academy: Canis Canem Edit lesz a következő.

14264 levél
Válasz 13.11.27. 15:56 #4
balays82
A Manhunt mellett nekem is Bully volt az egyetlen Rockstar játék, amit elkezdtem, de nem játszottam végig. Az is benne lehetett ebben, hogy az alapverzió megjelenésekor éppen nem volt konzolom, az évekkel később PC-re megjelent Scholarship Edition pedig technikailag már nagyon elavult volt. Éppen ezért jobban örülnék, ha inkább a Red Dead Redemption újabb része készülne el, de egy Rockstar játékot mindenképpen illik komolyan venni, még egy, a kornak megfelelő technikai színvonalon kiadott Bully-t is.
Az lenne egyébként a meglepő, ha a Rockstar nem is foglalkozna a GTA V sokak által várt nextgen portjával, hanem ezzel a játékkal indítana az új generáción.
32627 levél
Válasz 13.11.27. 14:23 #3
Creativ3Form
Pont most akartam írni egy hasonlót. Kétszer kezdtem bele, az elején élveztem, de aztán fokozatosan elhalt a lelkesedésem. Lehet adok neki még egy esélyt, majd ha kitoltam az ACIV-et meg a Deadfall Adventuret.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
405 levél
Válasz 13.11.27. 13:13 #2
Artemius '89
Hát nem tudom, én négyszer futottam neki és egyszer sem vitt el a lendület a végéig. Nagyon-nagyon sokat kell fejlődnie ahhoz, hogy érdekeljen...
A földönkívüli intelligencia létezésére az a legnagyobb bizonyíték, hogy még egyszer sem tették a lábukat a bolygónkra.
401 levél
Válasz 13.11.26. 16:45 #1
Zoo_Lee
Régóta pletykáltak arról, hogy készül a folytatás, ami Jimmy kalandjait az egyetemen folytatná, vagy esetleg egy új diákkal térnénk vissza a Bullworth akadémia falai közé. Az eredeti nagy kedvenc, úgyhogy várós lesz ez is, lehet fel is teszem az első részt.

A remaket kizártnak tartom, a Scholarship Edition, ami Xbox 360-ra és PC-re megjelent, lényegében egy bővített remake volt a PlayStation2-es eredethez képest, sokkal szebb grafikával és több küldetéssel.
Eladó G-Vírust vagy Progenitor vírust keresek saját felhasználás céljából.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.