Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Hogyan daráljunk autót?

A Next Car Game legújabb technológiai bemutatójában erre a kérdésre is választ kapunk.

2013.12.06. 13:00 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Bár a Kickstarter kampány meglepő módon nem hozott eredményt, a rajongóknak nem kell aggódnia, el fog készülni a Next Car Game, a Flatout és a Demolition Derby szerelemgyereke. A fejlesztő Bugbear Entertainment csapata ugyanis így is befejezi a játékot, csak épp bizonyos extra tartalmak és célplatformok lettek lehúzva a listájukról. Sebaj, a játék így is nagyon ígéretes, mondom ezt úgy, hogy a játékból valójában még egyetlen igazi trailert sem láthattunk. Az eddig megjelent videók és a támogatók számára elérhető demo ugyanis nem a játékot, hanem a mögötte dolgozó technológiát hivatottak prezentálni. A legújabb trailer is ezt teszi, leginkább a fizikai modellezést és az autók törésmodelljét ismerhetjük meg belőle, ezek viszont kétségtelenül a csapat játékainak gerincét adják. A látottak alapján a fizikára egészen biztosan nem lesz majd panasz. A videóban igazán megkínozzák a tesztjárgányt, amelyet még le is darálnak. A végeredmény pedig kísértetiesen hasonlít a Carmageddon "almacsutka" törésmodelljére.
A Next Car Game leghamarabb 2014 tavaszán jelenhet meg PC-re. ■

Wreckfest (Next Car Game)
A legutóbbi Wreckfest (Next Car Game) cikkek, hírek

hozzászólások (3)

Skorpio90
Skorpio90 2013.12.06. 13:12
Nagyon jó a techdemo, mivel előre megvettem a játékot, én is megkaptam, és simán kihozhatnak belőle egy Év autós játéka díjat.
GeryG
GeryG 2013.12.06. 13:15
Még nem szántam rá magam, holott nagy rajongója vagyok a Flatoutnak és ez demo is nagyon birizgálja a fantáziámat. Előbb utóbb elfogy az egyéb tennivaló és akkor rávetem magam én is! :D Addig is írhatnál pár szót, hogy mégis mit is lehet benne csinálni pontosan... tényleg darálhatom benne a verdát?! :D
Skorpio90
Skorpio90 2013.12.06. 14:05
Egy behatárolt területre rak le téged 23 másik autóval, amikkel már önmagában roncsderbizhetsz, de ki is kapcsolhatod őket. Ezenkívül van egy rakás tárgy, dobozok, hordók, betonoszlopok elrendezve, hogy pl. ugratóról beleugrathatsz, vagy odaállsz egy hatalmas rugó elé, és várod, hogy nekilökjön a széttörhető háznak. Van pár ügyességi útszakasz, ahol ha leesel, szétdarálódsz, de be is hajthatsz az autóprésbe. A mostani verzióban már te is letehetsz tárgyakat, én azzal szórakoztam, hogy kb. 500 dobozt elhelyeztem, majd rakétát vagy fekete lyukat dobtam közé, várva a hatást. Szóval játszótér nagyoknak :) Már csak a rongybaba sofőr hiányzik.
további hírek

A Tom Clancy’s The Division 1.6-os frissítésének részletei

Tegnap megérkezett a játék legújabb frissítése és a legújabb kiegészítő is. Az újdonságok mellé egy ingyenes próbaverzió is érkezett!

Várható megjelenések - 2017. március

Beérik-e a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands? És a Mass Effect: Andromeda beváltja a rajongói elvárásokat?

Augusztusban jön a Middle Earth: Shadow of War

Folytatást kap a Shadow of Mordor.

Aranylemezen a Mass Effect: Andromeda

Véget ért a fejlesztés, már csak egy hónap a premierig.

JátszóDome: The Videokid - a Paperboy szellemi örököse

Video egy kis Commodore 64-es visszatekintéssel.