Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Carmageddon: Reincarnation

Fizika a Carmageddon: Reincarnationben

Az új videón az egyik járgány hátsóját nézhetjük közelről.

2014.01.02. 19:15 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Szépen csendben készül a Stainless Games garázsában Max Damage új járgánya, de egyelőre nem tudni, mikor indul a futam. A Carmageddon: Reincarnation még 2012 nyarán aratott sikert a Kickstarteren, de azóta sok víz lefolyt a Dunán, mi pedig csak nagyon kevés információt kaptunk a projektről. Persze néha-néha felbukkant egy új videó, ám azok mindig egy nagyon (de tényleg nagyon) korai változatot mutattak, amelyben még jóformán textúrák sem voltak a környezet elemein, leginkább csak az új autót mutatták be.
A szilveszterkor érkezett legújabb trailer azonban a játék egy másik apróságára koncentrál, valamint egy újabb régi ismerős járgány tér vissza benne. A video a játék fizikai motorjának képességeit, azok közül is az autók felfüggesztésének modellezését igyekszik megmutatni, így az egész trailer alatt a Twister hátsóját láthatjuk. De legalább a környezet kezd egy játékhoz hasonlítani, már amennyi látszik belőle.
A Carmageddon: Reincarnation továbbra sem rendelkezik megjelenési dátummal, de része a Steam Early Access rendszerének, amelyben várhatóan a következő két-három hónapban bukkanhat fel. ■

Carmageddon: Reincarnation
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Carmageddon: Reincarnation

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló